10 filme de dragoste pe care trebuie să le vezi până la 30 de ani!

Privitul filmelor de dragoste va fi  întotdeauna în topul preferințelor activităților relaxante ale femeilor. Singură, cu prietenele, cu partenerul? Filmele acesta ar putea să-ți facă seara mai frumoasă cu siguranță. 

The Notebook (2004)

Allie și Noah se îndrăgostesc la un carnaval, însă, pentru că Noah nu are o poziție socială bună, familia fetei îi desparte pe cei doi, atunci când o duc pe Allie departe. Distrusă de durere, Allie nu vrea să rupă relația și îi trimite multe scrisori lui Noah la care nu primește răspuns. Deși zdruncinată încă, după câțiva ani se logodește cu alt bărbat. Când Allie se întoarce în orașul ei natal descoperă că prima ei dragoste nu s-a stins și este în pragul unei alegeri foarte grele: primul iubit sau logodnicul ei?

The curious case of Benjamin Button (2008)

Adaptat după nuvela  lui F. Scott Fitzgerald, filmul spune povestea neobişnuită a lui Benjamin, un bărbat care, în mod bizar, s-a născut bătrân, dar întinereşte fizic pe măsură ce anii trec. Actrița principală e superbă!

About time (2013)

Cum ar fi să poți să călătorești în timp și să-ți schimbi deciziile?

 Crazy, Stupid, Love (2011)

Cal este un bărbat de 40 de ani care află că soția lui  l-a înșelat și acum dorește sa divorțeze. După ce se mută în propriul apartamen, încearcă să se obișnuiască cu statutul de burlac. Într-o seară, merge într-un bar unde îl cunoaște pe Jacob, care îl va învăța pe Cal cum se cuceresc femeile.

FOLLOW ME

Pretty Woman (1990)

Nu cred că există vreo femeie care nu a auzit de povestea de dragoste dintre Edward și Vivian, un fel de Cenușăreasă  mai modernă.

 The Great Gatsby (2013)

The Great Gatsby îl are în centru pe Jay Gatsby, un milionar misterios din America anilor 20. Acesta îi dezvăluie secretele sale lui Nick, singurul prieten adevărat pe care îl are. Este îndrăgostit de o femeie superbă, care este căsătorită cu un bărbat pe care nu îl iubește. Va învinge oare dragostea?

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

O comedie romantică pe care nu poți să o ratezi!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Cum ar fi dacă ai putea să-ți ștergi din minte amintirile unei relații tumultoase? Crezi că ar fi mai bine?

Just like Heaven (2005)

Elizabeth  este o doctoriță care petrece prea mult timp la spital. Într-o noapte are un accident de mașină și intră în moarte clinică. După o perioadă, apartamentul în care locuia ea este dat în chirie lui David. Elzabeth apare acasă într-o zi șocată să-l găsească acolo, deși ea nu mai e vie. Între cei doi se înfiripă o furmoasă poveste de dragoste.

 

 A Walk to Remember (2002)

Câte lacrimi smulge acest film… Poveste oarecum clasică. Băatul rău se îndrăgostește de fata bună. Aceștia trăiesc o poveste de dragoste de neuitat.

Așadar, câte dintre ele ai văzut deja? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.