10 filme pe care poți să le vezi de Crăciun

Cu toții avem nevoie de acele întâlniri în care doar comandăm mâncare, ne îmbrățișăm și ne uităm la filme. Sărbătorile sunt momentul perfect pentru așa ceva. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune filme de Crăciun la care să te uiți împreună cu partenerul:

„The Santa Clause”

Acesta e un film clasic și are tot ce ți-ai putea dori de la un film de sărbătoare: e foarte amuzant, dar și destul de realist.

„Polar Express”

Filmele de animație nu sunt doar pentru copii. Vă poate însă aminti de copilărie, ceea ce poate duce la multe subiecte grozave de discuție cu partenerul.

1-9-600x314-1704910

FOLLOW ME

„Love Actually”

E uimitor câte povești sunt în filmul acesta. Nu contează de câte ori l-ai văzut, mereu vei observa ceva nou. Găsești aici romance, inimi frânte, speranță și dragoste.

„A Christmas Story”

Încă un film clasic, care îți va aminti de copilărie și de momentele în care te comportai și tu ca acești copii.

„The Holiday”

E vorba despre filmul în care Cameron Diaz și Kate Winslet schimbă casele, iar apoi au amândouă parte de distracție și aventuri emoționante. Filmul are un echilibru între romance și comedie care vă va menține pe amândoi atenți.

„Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas”

Este un film atât de amuzant că va aduce atmosfera de sărbătoare în casă.

„Fred Claus”

Ryan Reynolds e foarte amuzant în acest film, care începe cu el îndrăgostindu-se de prietena lui cea mai bună din liceu și apoi acțiunea reîncepe peste 10 ani, când totul s-a schimbat. Este filmul perfect dacă ești în căutarea a ceva distractive de văzut cu prietenul.

„Home Alone”

2-9-600x329-9721266

E frumos dacă ai crescut cu acest film și e amuzant să îl urmăreși atunci când ești mai mare decât Kevin, pentru că îl privești din perspective diferite, ca de pildă: „Cum au putut să-și uite propriul copil?” sau „Cum a putut un copil să fie mai deștept decât doi bărbați în toată firea?” „Singur Acasă” e un film clasic și amuzant, care va face noaptea grozavă.

„The Perfect Holiday”

Acest film este despre o mamă singură care doar vrea ca un bărbat să o observe – iar acela va fi chiar Moș Crăciun, cel cu care vorbiseră fetele ei. Se evidențiază dezvoltarea relației dintre ei doi și familia sa… și fostul său soț.

„A Charlie Brown Christmas”

E un film pentru copii, dar și bun pentru întâlnrile cu iubitul din timpul iernii.

Sunt nenumărate filme dintre care poți alege, având șansa să petreceți ceva timp împreună. Bucurați-vă de acestea.

0 comentarii pe “10 filme pe care poți să le vezi de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.