#TIPS&TRICKS

10 FOTOGRAFII foarte RARE cu vedete înainte să fie FAIMOASE! A 6-a te va SURPRINDE!

Scris de Laura P la 07 martie 2019

Cântecele lor se află în toate topurile. Au avut mii de concerte în întreaga lume și au milioane de fani. Și totuși, dacă stai să te gândești, și celebritățiile au fost adolescenți obișnuiți! La fel ca noi toți, au mers la școală, au avut probleme, au avut prieteni sau au mers în excursii cu familia.

Și ei au avut tunsori caraghioase sau probleme cu pielea. Pare de necrezut, nu? De la shimbări legate de culoarea părului, la operații estetice, stil vestimentar, pierdere în greutate sau înlocuirea danturii, zeci de vedete au trecut de-a lungul timpului prin astfel de schimbări de imagine. Este uimitor ce sacrificii fac celebritățile pentru a ajunge populare și pentru deveni modele pentru tinerii din lumea întreagă.

Publicitate

Rolul stiliștilor este unul esențial în lumea celebrităților, întrucât acestea trebuie mereu să fie cea mai bună variantă a lor, arătând impecabil din toate punctele de vedere.Indiferent că stiliștii optează doar pentru o finisare a unui look sau o schimbare dramatică a imaginii unei persoane, de multe ori ei sunt cei care țin în mâini întreaga carieră a vedetelor și de foarte multe ori fac o treabă minunată.


Iată 10 transformări drastice de stil pe care le-au făcut celebritățile de-a lungul timpului și care au reprezentat o diferență uriașă pentru cariera lor. Privindu-i înainte și după, care stil îți place mai mult? Iată o selecție de fotografii care prezintă vedetele muzicii pop în tinerețe. Ai să fii surprins să vezi cât de diferit arată unele dintre ele:

1. Beyonce

Publicitate

2. Rihanna

3. Eminem

4. Enrique Iglesias

Publicitate

5. Cher

6. Gwen  Stefani

7. Shakira

8. Lana del Rey

9. Marilyn Manson

10. Celine Dion

foto: brightside.me

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--