10 GREȘELI pe care le fac femeile când poartă lenjerie intimă

Se întâmplă, deseori, să ne confruntăm cu problema alegerii unei lenjerii intime potrivite. Nu toate modelele pot fi purtate oricând. Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea ce lenjerie trebuie să porți pe sub o rochie strâmtă sau pe sub ceva alb, iată ce trebuie să știi.

Am ales 10 dintre cele mai comune greșeli pe care le fac fetele. Tu le știai?

1. Liniile lenjeriei sunt la vedere

Acest lucru se poate întâmpla, în special, atunci când porți malete, de un material foarte subțire. Fii atentă, pentru că aceste linii sunt extrem de inestetice! Alege o lenjerie cât mai fină.

2. Lenjeria modelatoare

Lenjeria corectoare este ideală pentru fetele cu kg în plus. Câteodată, acestea, din dorința de a fi cât mai suple, exagerează și aleg o lenjerie mult mai mică decât ar trebui. Trebuie să știi că acest lucru poate fi foarte inestetic, dar și foarte periculos pentru sănătate. Lenjeria modelatoare trebuie purtată pentru maxim 6 ore și este esențial să fie mărimea potrivită.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Mărimea sutienului

Dacă nu te bucuri de un bust generos, nu intra în panică! Noi te sfătuim să nu alegi un sutien cu o mărime greșită, ci unul cu push-up, dacă te simti complexată. Poți chiar să renunți la el, din când în când.

4. Culoarea greșită a lenjeriei

În trecut, nu se considera o greșeală ca sutienul să aibă o culoare diferită, precum negru, față de bluza/ rochia pe care o purtai. Însă, moda se schimbă. Astfel, în ziua de astăzi, asta este o formă de prost gust.

5. Hainele pentru acasă

Poți purta crop top-uri sau bustiere de sală. Acestea îi vor permite pielii să respire și-ți vor susține bustul. În casă, este de preferat să nu porți sutien, mai ales în cazul în care nu ai un bust generos.

6. Materialul lenjeriei

Încearcă să eviți lenjeriile ce conțin 100% bumbac și alege o lenjerie cu 80% bumbac și 20% lycra.

7. Alegerea formei lenjeriei

Majoritatea fetelor poartă bikini. Aceștia sunt perfecți pentru a nu fi remarcați sub haine. În general, acest tip de lenjerie este făcut din materiale sintetice, care nu permit pielii să respire și poate cauza iritații și chiar diferite bacterii. Este de preferat să nu îi porți zilnic.

8. Seturile

Seturile arată foarte drăguț și au avantajul faptului că nu sunt materiale diferite, astfel, pielea ta se va bucura și va respira cât mai bine.

9. Lenjeria de zi cu zi

Greșeala pe care o fac foarte multe fete este să poarte lenjerie din mătase în fiecare zi. Poți să te confrunți cu probleme de sănătate, în urma acestui lucru.

10. Lenjeria perfectă pentru corpul tău

Dacă ai silueta în formă de pară, ceea ce înseamnă că o mare parte din kg se află în partea de jos a corpului, optează pentru tipuri de lenjerii în forma boxerilor. Dacă te bucuri de o siluetă clepsidră, alege o lenjerie cu talie înaltă.Fetele mici de înălțime ar trebui să aleaga lenjeriile mai înguste, pentru a da un efect de alungire a picioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.