#TIPS&TRICKS

10 haine ciudățele pe care nu le-aș lua nici GRATIS! Cine cumpără așa ceva?

Scris de Laura P la 09 februarie 2019

Designerii moderni nu sunt mari fani ai stilului clasic. În creațiile lor, totul se bazează pe imaginație și de cele mai multe ori se inspiră din cele mai nebănuite aspecte ale societății. Deși aceste tendințe pot fi unice și impresionante, ele nu sunt cu siguranță folosite pentru uzul cotidian.

Iată cele mai bune exemple ale unor astfel de tendințe unice, care sunt amuzante când le privești, dar amuzamentul ar dispărea dacă ar trebui să le porți.

Publicitate

1. O fuzionare completă cu natura


Iubitorii de natură pot fi deseori radicali în pasiunile lor. Însă, dacă nu te sperie șerpii, această alegere de clamă te poate scoate din anonimat. Trebuie să recunoaștem că această coafură arată bine.

2. Carnavalul de la Veneția va fi umbrit de tine dacă porți această mască

Publicitate

Carnavalul de la Veneția este un festival anual sărbătorit în Veneția, Italia. Carnavalul se termină odată cu celebrarea creștină a Postului Mare, la 40 de zile înainte de Paște. Acest festival este cunoscut în toată lumea datorită unor specifice măști extravagante . Dar oricât de extravagante acele măști, cu siguranță nu o pot depăși pe aceasta. Acum, ce-i drept, nu multă lume ar purta-o.

3. Trendurile în materie de accesorii depășesc orice imaginație

În ultimii ani, accesoriile pentru femei au devenit cât mai mari și au luat forme cât mai diverse. Și se pare că moda nu s-a oprit la figurile geometrice, ci se îndreaptă și către ceva mai înspăimântător.

Publicitate

4. Acest accesoriu este un mare trend în Japonia

Nu este un secret că tinerele din Japonia reprezintă un adevărat izvor de inspirație când vine vorba de trendurile modei. Iar curajul lor în materie de vestimentație merită oricând menționat.

5. O rochiță roz pe care nu mulți ar îndrăzni să o poarte

Dacă te gândești la o rochiță roz, probabil îți imaginezi o piesă feminină și elegantă. Ei bine, nu știm dacă exprimă feminitate această rochiță tip plasă, însă cu siguranță este un articol vestimentar pe care nu multe femei l-ar alege.

6. Și mai mult Nicolas Cage, te rog!

Dacă ești un fan mare al lui Nicolas Cage și nu este suficient să îl vezi la TV, acum îl poți vedea și pe tricouri- de mai multe ori.

7. Genți dulci

Pe lângă evoluția bijuteriilor, nici gențile nu s-au lăsat mai prejos. Acum creatorii de modă le oferă posibilitatea tuturor pofticioșilor să se bucure de pasiunile lor și prin vestimentația pe care o aleg. Și dacă nu erai un mare fan al bomboanelor, cu siguranță aceste genți îți vor face poftă.

8. Când te mândrești cu pedichiura proaspăt făcută

Dacă îți place foarte mult pedichiura roșie, află că nici măcar pantofii acoperiți nu te mai împiedică să le-o arăți tuturor.

9. Această piesă vestimentară pare să fie extrem de confortabilă

Uneori e mai bine să alegi ceva în care să te simți bine atunci când îți faci ținuta. Dar, totuși, poate că nu ar trebui să exagerezi. Altfel, riști să arăți așa.

10. Este ciudat, dar impresionant

Nu știm dacă multe femei ar purta această fustă, însă felul în care a fost făcută trebuie admirat.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


3 thoughts on "10 haine ciudățele pe care nu le-aș lua nici GRATIS! Cine cumpără așa ceva?"

  1. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Doamne fereste😂🙈

  2. Mirabela Matei spune:

    Asa ceva nu cred!!!

  3. Mirabela Matei spune:

    WOW !! Cate creatii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--