5 idei de ținute pentru o mămică chic

Când ai o fiică, să o numim Alesia, care a început să-și facă unghiile înainte să meargă la grădiniță, știi că vei avea un aliat de nădejde pentru toată viață, când vine vorba de shopping, moda și toate cele frumoase și trecătoare ale lumii.

Vine un moment în viața noastră, a mamelor, când relația cu fiicele noastre trebuie să treacă testul modei. Îmi place la nebunie ca, de fiecare dată, când ieșim, „să ne asortam”, cum zice ea. Și vă mărturisesc că mi-aș dori să rămână la sentimentele astea până la adânci bătrâneți. Vă mai țin la curent cu evoluția evenimentelor după ce trece de pragul buletinului. Momentan, însă, de fiecare dată când petrecem timp împreună „ca fetele”, mergem în armonie stilistică. Până la urmă, doar noi știm cel mai bine cum e cu primăvara, florile, cu Vogue-urile, cu prințesăreala ocazională, presărate cu multe râsete, confort și, hai fie, și un pic de hummus 😀

Nu mi-am propus ca Alesia să-mi urmeze neapărat stilul, i-am dat libertate să poarte și să își aleagă ceea ce îi place, iar spre surpriza mea, nu m-a dezamăgit.

Când vine vorba să ne facem un look de sezon, luam întotdeauna puțin din ce e trendy și mult din ce ni se potrivește, pentru după-amiezi în parc, zile leneșe de stat în casă, un prânz spontan sau o sesiune neplănuită de shopping.

Nu a înțeles Alesia din prima care-i treaba cu boho chic, însă a fost suficient să vadă rochia și a decis că ăsta va fi stilul ei pe viață. Galbenul ei șaptezecist și kaki-ul meu militar, amestecat cu flori de câmp pentru un efect young și fresh ne-au condus spre un look de jour perfect pentru o după-amiază cu flori și promenadă.

Ținuta mea: Zara
Ținută Alesia: Next

Când mergem la prânz, dar mood-ul zilei e jucăuș, nimic nu e mai potrivit precum combinația de dantela, piele și puțin bumbac pentru un look trendy și foarte confortabil. Bașca, atunci când merg cu ea undeva, desertul e mereu din partea casei. Și cunoașteți deja povestea mea nemuritoare cu această categorie de alimente.

Ținuta mea: Zara
Ținută Alesia: Zara kids

Mergem (des) la shopping, v-am zis. Și răbdarea, ca și moda, trece și ea testele ei adesea. Important e să alegi un imprimeu sau o culoare comună și să faci un mix and match mama-fiica ca la carte. Noi suntem încă în febra jungle în sezonul ăsta. Noroc că e #ageless

Ținuta mea: H&M
Ținută Alesia: H&M

Și când stai în casă, e bine să ții mereu un ochi bine deschis pe outfit. Nu știi niciodată când vine Regina-Mamă în vizită. Un serenity blue și câteva volane, cât să meargă cu fluturii Alesiei.

Ținuta mea: H&M
Ținută Alesia: H&M

Iar când mă grăbesc s-o iau de la grădi (mai uit când trebuie să plec, căci #busymom), arunc un trench la întâmplare și îl condimentez cu niște tocuri de anvergură.

Ținuta mea: Dwome

Nu puteam să vă dau sfaturile astea fără ajutorul bunului meu prieten fashionist Cătalin de la Berlin. Pe Căta îl găsiți aici sau îl puteți vedea la wow biz, făcând cele mai spectaculoase transformări.

Credit foto: Lemonade Photo


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

0 comentarii pe “5 idei de ținute pentru o mămică chic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.