10 idei de CREAȚIE impresionante


Foarte mulți oameni au talent la abilități practice și reușesc să transforme lucurile simple în adevărate opere de artă. Unele presupun mai mult efort, dar, de cele mai multe ori, poți găsi soluții rapide și eficiente. Nu ai nevoie de mult timp pentru a crea lucruri interesante şi neobişnuite. Tot ce îți trebuie e un dram de creativitate și puțină inspirație.

Iată o colecţie de 20 de astfel de obiecte:

Pentru a decora lumânări vechi, folosește bandă adezivă de aluminiu

2-lumanare
E o idee genială pentru o petrecere sau o întâlnire romantică.

Poți face o brățară creativă folosind strasuri


2-bratari
Poate fi un accesoriu simpatic sau un cadou potrivit pentru o persoană dragă.

Remodelează-ți tricourile făcând câteva tăieturi

4-haine
Dacă simți că nu ai nimic de purtat și te-ai săturat de hainele tale vechi, ce-ar fi să le faci câteva îmbunătățiri?

Fără îndoială că vei ieși în evidență purtând acest fes frumos

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
6-caciula
Doar coase câteva flori artificiale pe margine.

Transformă literele alfabetice ale copiilor

7-jucari
Vei obține niște ornamente perfecte pentru frigider sau pentru un panou. Ai nevoie doar de vopsea aurie.

Poți face o coroană pentru fiica ta folosind un tub de hârtie igienică

8-hartie
Nu ai nevoie de nimic sofisticat și le poți face alături de copii.

Decorează un tricou alb simplu cosând un buzunar drăguț pe el

12-tricou
Dacă ți se pare că tricourile cu imprimeuri interesante sunt mult prea costisitoare, optează pentru cele simple pe care le poți accesoriza după bunul plac.

Cumpără o tijă de alamă de la magazín pentru a confecționa un suport de prosoape frumos.

14-ghiveci
E foarte greu să găsești toate decorațiunile pe care ți le dorești în aceleași culori, așa că le poți personaliza după bunul plac pe cele pe care le ai.

Această vază frumoasă va crea o atmosferă magică acasă

15-trucuri
Ai nevoie doar de vopsea spray, o sticlă, alcool și niște apă.

Acesta e un mod simplu de a arăta minunat pe plajă

17-rochie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.