10 idei de CREAȚIE impresionante

Foarte mulți oameni au talent la abilități practice și reușesc să transforme lucurile simple în adevărate opere de artă. Unele presupun mai mult efort, dar, de cele mai multe ori, poți găsi soluții rapide și eficiente. Nu ai nevoie de mult timp pentru a crea lucruri interesante şi neobişnuite. Tot ce îți trebuie e un dram de creativitate și puțină inspirație.

Iată o colecţie de 20 de astfel de obiecte:

Pentru a decora lumânări vechi, folosește bandă adezivă de aluminiu

2-lumanare
E o idee genială pentru o petrecere sau o întâlnire romantică.

Poți face o brățară creativă folosind strasuri

2-bratari
Poate fi un accesoriu simpatic sau un cadou potrivit pentru o persoană dragă.

Remodelează-ți tricourile făcând câteva tăieturi

4-haine
Dacă simți că nu ai nimic de purtat și te-ai săturat de hainele tale vechi, ce-ar fi să le faci câteva îmbunătățiri?

Fără îndoială că vei ieși în evidență purtând acest fes frumos

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
6-caciula
Doar coase câteva flori artificiale pe margine.

Transformă literele alfabetice ale copiilor

7-jucari
Vei obține niște ornamente perfecte pentru frigider sau pentru un panou. Ai nevoie doar de vopsea aurie.

Poți face o coroană pentru fiica ta folosind un tub de hârtie igienică

8-hartie
Nu ai nevoie de nimic sofisticat și le poți face alături de copii.

Decorează un tricou alb simplu cosând un buzunar drăguț pe el

12-tricou
Dacă ți se pare că tricourile cu imprimeuri interesante sunt mult prea costisitoare, optează pentru cele simple pe care le poți accesoriza după bunul plac.

Cumpără o tijă de alamă de la magazín pentru a confecționa un suport de prosoape frumos.

14-ghiveci
E foarte greu să găsești toate decorațiunile pe care ți le dorești în aceleași culori, așa că le poți personaliza după bunul plac pe cele pe care le ai.

Această vază frumoasă va crea o atmosferă magică acasă

15-trucuri
Ai nevoie doar de vopsea spray, o sticlă, alcool și niște apă.

Acesta e un mod simplu de a arăta minunat pe plajă

17-rochie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.