10 INVENȚII care sunt niște eșecuri! Au dat-o în BARĂ rău de tot!

Nu întotdeauna designerii sunt atenți la toate detaliile proiectelor lor. Uneori pare că nu sunt atenți deloc. Iată câteva exemple care arată acest lucru: Nu întotdeauna designerii sunt atenți la toate detaliile proiectelor lor. Uneori pare că nu sunt atenți deloc. Iată câteva exemple care arată acest lucru:

1. Un tobogan pentru copii neînfricați și pentru părinți cu nervi puternici.

1-2-450x600-5592484

2.

2-2-600x450-6510642

3. Da, hârtia e doar la o aruncătură de băț. Ingenios, într-adevăr.

4-2-450x600-5599450

4. Un vizor absolut inutil pentru o ușă de sticlă.

6-2-450x600-3310252

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

5.

7-1-378x600-7290777

6.

9-1-450x600-4857694

7.

5-2-450x600-4656932

8. Și premiul pentru Cea Mai Nefolositoare Poartă merge la…

8-1-400x600-8389017

9. Producătorii de colanți sigur au niște probleme…

10-1-450x600-1872439

10.

3-2-433x600-8870393

Dacă vrei să te asiguri că nu vei face și tu asemenea greșeli, iată câteva moduri prin care poți să îți dezvolți atenția la detalii:

1. Organizează-te

 Dacă vrei să fii atent/ă la lucrurile mărunte, trebuie să ai o viață organizată – la serviciu, la școală,  acasă. Ține socoteala sarcinilor pe care le ai de făcut, ca să nu fii surprins când e timpul să le îndeplinești.

2. Fă liste

Listele sunt unele dintre cele mai utile lucruri care te pot ajuta să te organizezi și să știi când și cum trebuie să rezolvi ceva. Nu vei mai nesocoti detaliile dacă le ai scrise pe undeva și le ai puse într-un loc unde le poți vedea. Fă-ți o listă pe temen lung și una pe termen scurt (zilnic sau săptămânal), ca să poți pregăti lucrurile în avans. Când ai îndeplinit o sarcină, tai-o de pe listă.

 3. Rămâi la un anumit program 

Dacă fiecare zi este haotică și diferită, încearcă să îți formezi o rutină care să urmeze un ritm general. Astfel, creierul tău va observa mai ușor când ai ratat ceva. De asemenea, asigură-te că mergi la culcare și te trezești la aceleași ore în fiecare zi.

4. Limitează distracțiile

Distracțiile vin într-o varietate de forme – familia, prietenii, colegii de muncă enervanți, Internetul, foamea etc. încearcă să lucrezi într-un mediu în care te poți concentra, dă-ți telefonul pe silent și spune-le oamenilor din preajmă să nu te deranjeze. Dacă muncești  de acasă, nu face asta în pat, ci într-un loc special amenajat.

5. Încearcă să memorezi imagini 

 

Uită-te bine la o scenă de la serviciu, din autobuz sau de la o cafenea, apoi închide ochii. Încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii. Cu cât vei exersa mai mult cu atât te vei descurca mai bine și vei fi mai atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.