De ce văd copiii toate obiectele ca pe niște jucării?

Copiii voștri ce năzbâtii au mai făcut? Am văzut din reacțiile de la articolul „Cum cureți slime-ul din părul copiilor și alte trucuri utile” că nu sunt singura posesoare de pisică stricăcioasă și că treceți și voi des prin episoade tensionate pe moment, dar amuzante în final. Așa că mi-ați dat curaj să vă mai împărtășesc câteva dintre ultimele boacăne ale Alesiei.

Cum vă ziceam și săptămâna trecută, e super pasionată de poțiuni și de amestecat tot ce prinde: ieftin, scump, pentru ea nu contează. Abia ce primisem un ser de ochi care îmi plăcea foarte mult și ea ce credeți că a făcut cu el? A vărsat serul în chiuvetă pentru că a zis că AVEA NEVOIE de sticluță, că e frumoasă. Jur că uneori nici mie nu îmi vine să cred câtă răbdare am cu ea… Pentru că îmi umbla mereu în farduri, i-am dat o paletă de machiaj care să fie numai a ei și să nu-și mai bage degetele în ale mele. E una super drăguță, dintr-o colecție care miroase a ciocolată, are culori frumoase, cu sclipici, perfectă pentru ea. Când am pregătit-o pentru Halloween și i-am cerut-o am zis că nu se poate ca o paletă de machiaj să arate așa. Negru peste roz, verde în auriu, zici că era pânză de pictat, nu paletă de farduri. A zis că e paleta ei și că dacă ei așa îi place, care e problema? Poți să mai zici ceva? Nu e nicio problemă, mă bucur doar că i-am dat una cu care să se joace și că nu le-am găsit așa pe ale mele.

Săptămâna trecută am căutat o jumătate de oră un pachet prin casă și nu înțelegeam de ce nu e unde l-am lăsat. Am întrebat-o mai întâi pe mama dacă știe ceva despre el, pentru că ea e șefa când vine vorba de mutat lucrurile „la locul lor”, dar a zis că nu a fost vina ei de data asta. Așa că am mers la fanul nr 1 al cadourilor pe care le primesc ca să văd dacă știe ceva de pachet și dacă nu cumva s-a apucat de făcut singură un unboxing. Ce-i drept, nu am avut dreptate în totalitate, pentru că Alesia mea nu făcuse unboxing, făcuse doar boxing sau packing. Ca să fiu mai precisă, l-a împachetat frumos pe Nicholas în hârtie igienică, ca să fie și el în ton cu Halloween-ul. Ziceți și voi, puteam eu să mă mai supăr și să le stric distracția? Am izbucnit în râs, mai ales că Nicholas era super drăgălaș:

copii-800x533-2201321

Asta mi-a amintit de când era mică și desfăcea rola de hârtie prin toată casa, așa că rămâneam mereu fără hârtie igienică. Cel mai mult îi plăcea să o desfacă din camera ei, până pe scări, ca Hansel și Gretel, să nu care cumva să uite drumul.

Cum facem, cum nu facem hârtia igienică și șervețelele de orice tip sunt lucrurile care se consumă cel mai repede la noi în casă. Nu vă mai zic că la masă mă enervează tot timpul când îi văd și pe ea și pe Alex câte șervețele folosesc. Dacă se șterg de 10 ori, 10 șervețele folosesc. Nici lui Nicholas nu îi place deloc să fie murdar, așa că îmi imaginez deja cum imediat ce o să poată să-și ia singur șervețele, ne crește considerabil consumul. Soțul meu zice că ar trebui măcar să apreciem că nu sunt murdăricioși la masă, dar eu zic că nici așa risipitori nu e bine.

zewa-800x533-3415884

FOLLOW ME

Noi folosim hârtia Zewa, pentru că mi se pare că e cea mai fină și plăcută la atingere, iar dacă și voi sunteți fanii produselor Zewa, aveți pregătită o super surpriză: o campanie foarte drăguță prin care vă este răsplătită fidelitatea și astfel puteți să vă bucurați împreună cu cei dragi de o călătorie sau o plimbare, și să adunați amintiri minunate împreună.

Campania se numește „Câștigă cu Zewa aventuri cât pentru o viață!”, iar pentru orice produse Zewa în valoare minimă de 20 de lei cumpărate, dacă înscrieți bonul pe www.promozewa.ro sau prin SMS la nr 1814 puteți câștiga 10x trotinete electrice, 15 biciclete sau, marele premiu, un BMW X1. Vă doresc mult succes și sper să vă înscrieți în număr cât mai mare.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “De ce văd copiii toate obiectele ca pe niște jucării?

  1. Ica trandafir says:

    La fel si geo,de cate ori prindea hartia igienica in maini era dezastru in toata casa..O data a infasurat pe mobila din camera de nu mai aveam unde sa calc😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.