10 LUCRURI ciudate pe care le fac femeile pentru FRUMUSEȚE

Frumusețea e o amantă înșelătoare. Urmează o listă de trucuri nebunești și posibil periculoase pentru sănătatea și înfățișarea ta. Gândește-te de două ori înainte să încerci ceva nou!

1. Masaj cu foc – Ideea din spatele acestei proceduri nebunești este de a pune un prosop îmbibat în alcool și un elixir special pe orice parte a corpului și să i se dea foc pentru câteva secunde. Flăcările sunt folosite pentru a stimula regenerarea celulelor și reduce ridurile. Ți-ai da foc feței pentru a arăta mai tânără?

2. Procedura vampir – Nu, nu este o mască de căpșuni, este sânge adevărat. Un doctor îți ia sânge din braț, separă plasma ușoară printr-un aparat special și apoi le injectează înapoi în zone ale feței care trebuie împrospătate sau ridicate. Arată ca o mască perfectă pentru Halloween!

3. Masaj cu șerpi – Te-ai gândit cum ar fi să ai pitoni care se plimbă pe gâtul tău ca tratament după o zi lungă și stresantă? Mișcările șerpilor și adrenalina activată de frică are un impact pozitiv asupra metabolismului uman și au un efect relaxant asupra mușchilor. Un salon asiatic pune chiar șoareci și șobolani la picioarele oamenilor pentru a elimina tensiunea.

4. Operație la degete – Degetele tale sunt prea groase și nu îți încap în noua pereche de pantofi? Problema ta poate fi rezolvată! Acum poți face chirurgie plastică pentru a-ți scurta, îndrepta sau subția degetele. Sună nebunesc? Foarte!

5. Baie în ramen– Ai visat vreodată la o baie în lapte și miere? Asta este atât de învechit acum. În loc de asta, poți să te relaxezi într-o cadă plină cu fiertură de porc. Da, ai citit corect. Se presupune că supa stimulează metabolismul și colagenul astfel încât pielea să aibă strălucire. Și probabil un aspect gras de asemenea.

FOLLOW ME

6. Suc de lămâie în ochi – Unii oameni cred că sucul de lămâie poate schimba culoarea ochilor și își pun suc de lămâie în ochi. Este extrem de periculos și dureros și nu prea funcționează. Cel mai probabil va schimba culoarea ochilor și va micșora pupilele, dar nu va dura mult și va cauza și înțepături și sângerări.

7. Tenii pentru slăbit – În mod surprinzător, unii oameni sunt încântați să ia pastile minune cu ouă de tenie înăuntru, ca parte din dieta lor. Asta nu e doar scârbos, ci și periculos și chiar ilegal în unele țări.

8. Buze imense – Sunt două tipuri de fete: cele care folosesc doar luciu de buze și cele care sunt pregătite să încerce fiecare truc pe care îl află ca să își facă buzele să pară mai pline și mai mari. Ce încearcă ele să facă? Își umflă buzele cu uscătorul de păr? Își întind gura? Uneori e atât de ciudat încât putem doar să încercăm să ghicim

10. Împachetare cu fân – Ce fac ei aici este să pună o grămadă de fân fierbinte, ud și infuzat cu plante pe corpul tău. Apoi, te înfășoară într-o pătură când stai întinsă pe spate și te relaxezi pe un pat de apă. Se presupune că ajută la contracțiile și crampele musculare, articulații rigide și obezitate. Serios, poți să tragi un pui de somn în fân. E gratis și natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.