10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la BĂRBAȚI

Există o întrebare la care toți bărbații din lume încearcă afle răspunsul. Sună cam așa: ce vor femeile? În ciuda opiniei populare, e posibil să găsești un răspuns. Iată 10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la BĂRBAȚI:

1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că ar trebui să petreceți fiecare weekend într-o altă țară sau că ar trebui să-i faci în fiecare seară serenade sub balcon. Chiar și o cadă plină cu șampanie ar fi prea exagerat. Fii spontan în privința gesturilor mici – scrie-i un mesaj surprinzător sau invit-o la dans atunci când vă plimbați.

2. Mai multă insistență

Femeile, când spun nu, s-ar putea să nu te refuze. S-ar putea să nu însemne nici da, nici poate. Cuvinetele unei femei nu înseamnă nimic uneori – nu fiindcă ele nu se înțeleg, ci fiindcă vor ca bărbații să fie mai insistenți.

FOLLOW ME

3. Inspirație

Femeile sunt cei mai devotați fani ai bărbaților săi și sunt îndreptățite să aștepte același lucru în schimb. Bărbații trebuie să se arate sincer interesați de viața partenerelor. Fie că visează să devină actriță, să alerge la un maraton sau să-și pornească propria afacere, șansele ei de a-și atinge scopul se dublează dacă îi arăți că ai încredere în ea.

4. Ascultare

Fetele nu vor toate numai bijuterii scumpe sau excursii în destinații exotice, scoate-ți ideile astea prostești din cap! Inima sa va bate mai repede dacă îi faci un cadou mic și potrivit. Ascult-o cu atenție – la un moment dat o să afli ce flori preferate are, la ce visa în copilărie sau dacă îi plac cărțile vreunui autor. Vei ști apoi ce ai de făcut.

5. Simțul umorului

Numai cei care nu au simțul umorului cred probabil că femeilor le plac tipii serioși. După cum spun și oamenii de știință, râsul este una dintre cele mai puternice afrodisiace naturale. Fii cât mai glumeț și mai hazliu posibil, dar nu te lega de anumite lucruri, cum sunt familia sau hainele ei ori stilul în care își poartă părul.

6. Sprijin

Femeile sunt mult mai emotive din fire decât bărbații și sunt mult mai des triste, melancolice sau depresive, așa că e normal să mai aibă zile proaste, la sfârșitul cărora să vrea să renunțe la tot. În acele momente, ele își doresc să aibă pe cineva alături care să le liniștească.

7. Respect

 

Femeile sunt capabile de orice, știu cât valorează și se așteaptă ca și tu să știi. Spune-i cât mai des ce înseamnă pentru tine și cât o apreciezi.

8. Atenție și afecțiune

Nu exagera. Nu o urmări, nu o suna de o sută de ori pe zi și nu-i trimite un milion de e-mail-uri. Întreab-o doar cum i-a fost ziua, cum se simte.

9. Pozitivism

Dacă unul dintre parteneri e optimist, în curând așa va fi și celălalt. Zâmbește mai des și împărtășește cu ea emoțiile pozitive.

10. Sinceritate

Nu subestima niciodată importanța sincerității. Orice femeie vrea să știe adevărul, indiferent despre ce e vorba. Fii întotdeauna sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.