10 LUCRURI pe care le înțeleg numai oamenii care nu suportă să fie ATINȘI de toată lumea

Trăiești într-o lume în care toată lumea dorește să atingă pe toată lumea. Oamenii se bucură când se îmbrățișează, atunci când bat palma, de o atingere pe umăr, pe piept, etc. Iar dacă nu suporți atingerile, este destul de greu să trăiești cu asta zilnic.

Dacă nu este cazul tău, cu siguranță ai un prieten care încearcă să scape dintr-o îmbrățișare sau să se sustragă sărutului.
Cei din jurul tău cred că acest comportament este ciudat, pentru că ei nu știu ce trăiește o persoană căreia nu-i place să fie atinsă.

1. Copiii altor oameni

Copiii sunt florile vieții. Dar numai dacă le admiri de departe. Probabil iubești copiii altor oameni. Dar nu crezi că pentru manifestarea iubirii trebuie să îi îmbrățișezi. I-ai îmbrățișa doar pe copiii tăi.

2. Vara

Vara are un dezavantaj uriaș: există peste tot oameni cu corpul transpirat, care se străduiesc să se țină de tine. Este imposibil să nu îți lipești pielea de un scaun sau de persoana de lângă tine.

FOLLOW ME

3. Îmbrățisări fără motiv

Este greu de înțeles de ce îmbrățișările sunt necesare și la o întâlnire și la despărțire. Nu v-ați întors din război.

4. Nu te cunosc

O ciudățenie groaznică, când ești aproape îmbrățișat de un străin, un om pe care abia l-ai cunoscut. În plus, ia naștere o situație jenantă, întrucât vei părea rece, nepăsător sau chiar nepoliticos..

5. Masaj

Ți se pare un lucru ciudat că mulți oameni vizitează în mod regulat camera de masaj și ar fi bucuroși să primească un cupon cadou pentru masaj. Pentru că acolo ești atins de un străin. Îți atinge întregul corp. Acest lucru nu este deloc confortabil pentru tine, și sub nicio formă relaxant.

6. Piscina

Ți se pare că piscină este o supă cu oameni. Clipa în care fața ta va atinge aceeași apă care a atins picioarele unui străin, va fi una dintre cele mai chinuitoare din viața ta.

7. Noi relații

Trebuie să te obișnuiești cu faptul că a apărut în viața ta. Nu se va întâmpla imediat. Dar când se întâmplă, cu siguranță îi vei da mângâierea de care are nevoie.

8. Prieten vechi

Chiar dacă este un prieten vechi, preferi să nu te atingă când vorbiți. Nici măcar o atingere pe umăr pentru a-ți capta atenția, vei asculta atent și fără atenționările lui.

9. Strângeri de mână

Ai fost incredibil de fericit când ai crescut suficient ca în locul unei îmbrățisări ca formă de salut, să oferi o strângere de mână

10. Și cel mai important

Dar dacă îmbrățișezi pe cineva în mod regulat, atunci el este cu siguranță unul dintre cei mai importanți și iubiți oameni din viața ta.

Ceilalți ar trebui să știe despre tine că deși nu îți manifești afecțiunea așa usor și rapid, atunci când o vei face, va fi sincer.

Poate că acum vor înțelege cu toții ceea ce trăiește pisica, care este îmbrățisată și stoarsă în orice moment al zilei sau al nopții. Nu fi așa. Respectați spațiul și sigiliile personale ale altcuiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.