10 lucruri pe care trebuie să le știe orice FEMEIE PLINUȚĂ

Frumuseţea vine în toate formele şi mărimile, dar e greu să îţi aminteşti asta când nu ai o zi prea bună. Iată secretele unor modele pentru a-ți mări încrederea în tine:

1. Amintește-ți că adevărata frumusețe este puterea

Încrederea în corpul tău vine din interior, nu din exterior. Dacă te schimbi pentru a mulțumi pe cineva, îți pierzi esența. Fii conștientă de cine ești și vei deveni o femeie cu adevărat puternică.

2. Caută exemple de urmat

E important să ai astfel de exemple și în alte domenii, nu doar cel al modei și e și mai important să le poți urma la orice vârstă.

3. Uită-te în oglindă și spune-ți că ești perfectă așa cum ești

FOLLOW ME

Unul dintre aspectele cele mai importante în ceea ce privește încrederea în corpul tău este acceptarea de sine. Dacă vrei să muncești pentru a îmbunătăți ceva legat de tine, foarte bine, dar ține minte că ești în regulă așa cum ești.

4. Gândește pozitiv și nu lăsa îndoielile altora să te încetinească

Când Whitney Thompson a participat la America s Next Top Model, nu s-a simțit intimidată că era cea mai grăsuță, ci asta i-a dat putere și încredere. Trebuie să ai grijă ce gândești despre tine și să nu-ți pierzi speranțele, pentru că la sfârșitul zilei nu te ai decât pe tine.

5. O formă fizică bună nu indică neapărat că ești sănătos

A nu fi chiar trasă prin inel nu înseamnă că ești supraponderală, grasă ori neatrăgătoare. Toate femeile sunt frumoase.

6. Dacă pui încrederea de sine pe primul loc vei fi mai fericită

Nu măsurile corpului sau culoarea rujului te fac sexy, ci cceea ce transmiți din interior: încrederea și conștiența de sine.

7. Acceptă-te și mergi înainte

Tuturor ni se dă un anume trup cu un scop. Dacă accepți ceva ce nu îți place la tine, vei putea să îl îmbunătățești mai apoi.

8. Nu fi cel mai rău dușman al tău

Singura persoană care nu te lasă să îți atingi scopurile ești tu însăți. Dacă tu crezi, vor crede și ceilalți. Fii mândră de cine ești și nu te schimba pentru nimeni.

9. Încrederea și iubirea ta de sine pot fi un exemplu de urmat pentru alții

Unul dintre cele mai bune lucruri la încredere în sine e acela că îi poți inspira pe alții. Să știi că alții te consideră un exemplu de urmat îți poate aduce și mai multă încredere.

10. Iubește-te, în primul rând pentru că meriți

Nu e vorba doar de a rămâne sănătos. Dacă tu nu te iubești, nu vei fi niciodată pe deplin satisfăcut. Totul începe cu tine, fiindcă dacă tu nu te iubești, nimeni nu va putea s-o facă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.