10 lucruri pe care trebuie să le știe orice FEMEIE PLINUȚĂ

Frumuseţea vine în toate formele şi mărimile, dar e greu să îţi aminteşti asta când nu ai o zi prea bună. Iată secretele unor modele pentru a-ți mări încrederea în tine:

1. Amintește-ți că adevărata frumusețe este puterea

Încrederea în corpul tău vine din interior, nu din exterior. Dacă te schimbi pentru a mulțumi pe cineva, îți pierzi esența. Fii conștientă de cine ești și vei deveni o femeie cu adevărat puternică.

2. Caută exemple de urmat

E important să ai astfel de exemple și în alte domenii, nu doar cel al modei și e și mai important să le poți urma la orice vârstă.

3. Uită-te în oglindă și spune-ți că ești perfectă așa cum ești

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Unul dintre aspectele cele mai importante în ceea ce privește încrederea în corpul tău este acceptarea de sine. Dacă vrei să muncești pentru a îmbunătăți ceva legat de tine, foarte bine, dar ține minte că ești în regulă așa cum ești.

4. Gândește pozitiv și nu lăsa îndoielile altora să te încetinească

Când Whitney Thompson a participat la America s Next Top Model, nu s-a simțit intimidată că era cea mai grăsuță, ci asta i-a dat putere și încredere. Trebuie să ai grijă ce gândești despre tine și să nu-ți pierzi speranțele, pentru că la sfârșitul zilei nu te ai decât pe tine.

5. O formă fizică bună nu indică neapărat că ești sănătos

A nu fi chiar trasă prin inel nu înseamnă că ești supraponderală, grasă ori neatrăgătoare. Toate femeile sunt frumoase.

6. Dacă pui încrederea de sine pe primul loc vei fi mai fericită

Nu măsurile corpului sau culoarea rujului te fac sexy, ci cceea ce transmiți din interior: încrederea și conștiența de sine.

7. Acceptă-te și mergi înainte

Tuturor ni se dă un anume trup cu un scop. Dacă accepți ceva ce nu îți place la tine, vei putea să îl îmbunătățești mai apoi.

8. Nu fi cel mai rău dușman al tău

Singura persoană care nu te lasă să îți atingi scopurile ești tu însăți. Dacă tu crezi, vor crede și ceilalți. Fii mândră de cine ești și nu te schimba pentru nimeni.

9. Încrederea și iubirea ta de sine pot fi un exemplu de urmat pentru alții

Unul dintre cele mai bune lucruri la încredere în sine e acela că îi poți inspira pe alții. Să știi că alții te consideră un exemplu de urmat îți poate aduce și mai multă încredere.

10. Iubește-te, în primul rând pentru că meriți

Nu e vorba doar de a rămâne sănătos. Dacă tu nu te iubești, nu vei fi niciodată pe deplin satisfăcut. Totul începe cu tine, fiindcă dacă tu nu te iubești, nimeni nu va putea s-o facă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.