10 lucruri pe care trebuie să le știe orice FEMEIE PLINUȚĂ

Frumuseţea vine în toate formele şi mărimile, dar e greu să îţi aminteşti asta când nu ai o zi prea bună. Iată secretele unor modele pentru a-ți mări încrederea în tine:

1. Amintește-ți că adevărata frumusețe este puterea

Încrederea în corpul tău vine din interior, nu din exterior. Dacă te schimbi pentru a mulțumi pe cineva, îți pierzi esența. Fii conștientă de cine ești și vei deveni o femeie cu adevărat puternică.

2. Caută exemple de urmat

E important să ai astfel de exemple și în alte domenii, nu doar cel al modei și e și mai important să le poți urma la orice vârstă.

3. Uită-te în oglindă și spune-ți că ești perfectă așa cum ești

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Unul dintre aspectele cele mai importante în ceea ce privește încrederea în corpul tău este acceptarea de sine. Dacă vrei să muncești pentru a îmbunătăți ceva legat de tine, foarte bine, dar ține minte că ești în regulă așa cum ești.

4. Gândește pozitiv și nu lăsa îndoielile altora să te încetinească

Când Whitney Thompson a participat la America s Next Top Model, nu s-a simțit intimidată că era cea mai grăsuță, ci asta i-a dat putere și încredere. Trebuie să ai grijă ce gândești despre tine și să nu-ți pierzi speranțele, pentru că la sfârșitul zilei nu te ai decât pe tine.

5. O formă fizică bună nu indică neapărat că ești sănătos

A nu fi chiar trasă prin inel nu înseamnă că ești supraponderală, grasă ori neatrăgătoare. Toate femeile sunt frumoase.

6. Dacă pui încrederea de sine pe primul loc vei fi mai fericită

Nu măsurile corpului sau culoarea rujului te fac sexy, ci cceea ce transmiți din interior: încrederea și conștiența de sine.

7. Acceptă-te și mergi înainte

Tuturor ni se dă un anume trup cu un scop. Dacă accepți ceva ce nu îți place la tine, vei putea să îl îmbunătățești mai apoi.

8. Nu fi cel mai rău dușman al tău

Singura persoană care nu te lasă să îți atingi scopurile ești tu însăți. Dacă tu crezi, vor crede și ceilalți. Fii mândră de cine ești și nu te schimba pentru nimeni.

9. Încrederea și iubirea ta de sine pot fi un exemplu de urmat pentru alții

Unul dintre cele mai bune lucruri la încredere în sine e acela că îi poți inspira pe alții. Să știi că alții te consideră un exemplu de urmat îți poate aduce și mai multă încredere.

10. Iubește-te, în primul rând pentru că meriți

Nu e vorba doar de a rămâne sănătos. Dacă tu nu te iubești, nu vei fi niciodată pe deplin satisfăcut. Totul începe cu tine, fiindcă dacă tu nu te iubești, nimeni nu va putea s-o facă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.