10 metode INEDITE prin care să-ți transformi PANTOFII vechi

Femeile spun mereu că nu au ce purta. Chiar dacă ai atât de mulți pantofi că nu poți închide dulapul, ai mereu nevoie de mai mulți sau poate că te-ai plictisit de toate cizmele tale și de toți pantofii sport. În orice caz, nu e nevoie să te grăbești să mergi la magazin.

Uneori trebuie doar să-ți împrospătezi pantofii vechi, folosindu-te de creativitate și niște materiale ieftine

1. Fundiță

Pantofii pot deveni foarte delicați și romantici cu o fundă și un elastic de cauciuc într-o culoare asemănătoare. Trebuie doar să faci funda și să o legi de o parte a elasticului larg.

2. Vârfuri aurii

FOLLOW ME

Chiar și cei mai simpli balerini pot fi mai la modă dacă le vopsești vârful folosind un spray cu vopsea aurie. Banda adezivă va împiedica vopseaua să ajungă pe restul pantofilor.

3. Stilul disco

Folosindu-te de niște capse, niște unelte simple și de imaginația ta, îți poți transforma teneșii albaștri într-unii de discotecă. Ai nevoie de cam 150 de capse și de niște adeziv pentru a le atașa.

4. Transformare rapidă

Dacă vrei să-ți schimbi puțin pantofii sau cizmele favorite, fără să recurgi la măsuri drastice, folosește cercei cu clips, butoni sau alte bijuterii mici.

5. Strălucire

Poți face o pereche de pantofi de velur foarte șic cu ajutorul dantelei, paietelor, pietrelor, aței și lipiciului. Taie dantela, coase paietele de mână, lipește pietree și folosește lipiciul pentru a atașa dantela pe pantofi.

6. Stilul rock

Aceste lanțuri groase pot face ca niște ghetuțe până la gleznă să fie mai rock. Folosește un clește pentru a modifica lungimea lanțurilor și coase-le cu ață într-o culoare asemănătoare.

7. Pulbere de stele

O pereche de Converse obișnuită poate fi transformată ușor într-una de pantofi de petrecere. Chiar îi poți face să strălucească, folosindu-te de adeziv, sclipici argintiu și știfturi.

8. Fundă mare

Poți transforma o pereche de ghetuțe până la gleznă cu ajutorul unui material, al foarfecelor și al lipiciului. Trebuie doar să faci o fundă frumoasă și să o lipești la spatele ghetelor.


9. O culoare nouă

Cele mai simple modele de pantofi de pânză pot fi transformate prin utilizarea unei vopsele pentru țesături. Ține minte că trebuie să acoperi cu bandă părțile pe care nu vrei să le acoepri cu vopsea.

10. Trandafir cu spini

Poți avea o pereche foarte interesantă de pantofi cu țepi dacă lipești decorațiile pe talpă cu ajutorul unui lipici puternic pentru bijuterii sau metal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.