10 metode prin care să faci un apartament să pară mai MARE


Cu siguranță, multora le place simplitatea, frumusețea și confortul interioarelor scandinave. Cea mai vie varianta a acestui stil este interiorul IKEA. Iată câteva regulile de bază care ghidează compania atunci când își creează capodoperele interioare.

Tinde către minimalism

Înainte de a începe decorarea unei încăperi, ia în considerare proporțiile sale și funcționalitatea dorită. Cu mai puține lucruri este mult mai ușor de menținut ordinea, iar casa are mai mult spațiu liber, făcând-o să pară aerisită și confortabilă. Încearcă să acorzi prioritate mobilierului plat și multifuncțional. De exemplu, masa de lângă pat și canapeaua pot fi de asemenea folosite ca mobilier suplimentar pentru ședere. Este important să poți să creezi un sentiment de armonie și de confort, astfel încât o persoană să se bucure de faptul că se află acolo.

Iluminatul natural joacă un rol important în interior


Încearcă să profiți cât mai mult de lumina naturală a camerei. Alegerea lămpilor și capacitatea de iluminare afectează puternic percepția casei. Utilizează iluminarea funcțională, care poate varia în funcție de acțiunile tale. Instalează dimmere pentru lămpile din hol și pentru iluminatul pe tavan în sala de mese: ele îți vor permite să ajustezi puterea de iliminare.
Reține că răspândirea luminii se face în funcție de abajur putând fi „deschis” sau dens, astfel direcționând lumina. Prin urmare, de exemplu, lampa de la noptieră este mai bine să fie folosită cu un abajur închis pentru a evita o lumină orbitoare nedorită.

Fiecare colț al casei este important

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Un raft de perete în baie cu diverse cosmetic sau șervețele umede va da camerei un aspect rafinat. Elementele decorative din materiale naturale cu texturi frumoase vor ajuta la îmbunătățirea interiorului. De exemplu, baia poate fi decorată cu diverse accesorii de culori mai întunecate, ceea ce va crea un sentiment de confort. Principalul lucru este să alegi culoarea potrivită și mobilierul potrivit. O cameră complet albă, cu accente strălucitoare, va arăta mai spațioasă decât o cameră în tonuri întunecate.

Folosește mai multe texturi

O atmosferă relaxată plină de minimalism scandinav se poate realiza prin alegerea corectă a mobilierului, texturilor și detaliilor. Alege materiale naturale – ceramica, marmura, lana pot aduce în casă mult mai mult confort decât alte lucruri.

Pentru a crea un interior uimitor, nu este necesar să folosești culori strălucitoare 

Nu îți fie frică să folosești culori ușoare: ele ajută la aducerea unui sentiment de pace și liniște:gri-albastru, gri-verde și maro. În această paletă poți adăuga și negru – pentru contrast. Diferitele nuanțe de alb, gri și de culori întunecate sunt, de asemenea, capabile să aducă un sentiment de armonie și pace interiorului casei tale.

Detalii interesante 

Pentru a face stilul casei tale cu adevărat unic, evidențiază cele mai simple elemente ale interiorului de bază cu detalii neobișnuite. De exemplu, poți utiliza blaturi din marmură – acestea vor adăuga o notă de lux interiorului tău. Poți cumpăra scaunele într-o altă culoare, sau o țesătura cu un aspect fresh pentru pat sau canapea.

Asamblează obiectele decorative în funcție de funcționalitate

Lăsă comodele și sertarele să se „dizolve” în spațiu – vopsește-le în tonul peretelui. Și în loc de aranjarea clasică în apartament, pune-le în grupuri ce depind de funcții sau au o compoziție interesantă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.