10 modalități prin care să oferi VOLUM părului

Dacă ai părul foarte subțire și lipsit de volum, poate fi foarte greu să îl păstrezi toată ziua aranjat exact așa cum îți dorești. Din fericire, există o mulțime de moduri care te vor ajută să ai un look perfect în fiecare zi.

10 modalități prin care poți conferi volum părului tău:

1. Jonglează cu lungimea părului

1-par-scurt-8047654

Majoritatea stiliștilor recomandă femeilor care au un fir de păr subțire să nu poarte părul mai lung de umeri. Părul scurt dă impresia de volum și este și mult mai ușor de aranjat.

2. Tunde-te în scări

2-filat-2421584

FOLLOW ME

Un alt tip de coafură care dă impresia de volum este tunsoarea în scări. Această tunsoare se potrivește tuturor, indiferent de tipul de păr și de forma  feței.

3. Adaugă culoare

3-vopsit-2429281

Poți să adaugi volum părului tău folosindu-te și de culoare. Vopsește șuvițe subțiri în diferite nuanțe pentru a da volum părului tău, iar stilul ombre te va ajută să creezi iluzia unui păr mai des.

4. Spală-ți corect părul

4-cum-sa-te-speli-corect-pe-par-6301991

Până și modul în care îți speli părul poate face diferența când vine vorba de volum. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple: aplică șampon doar la rădăcina părului și apoi întinde-l. Vârfurile părului sunt întodeauna mai fragile și din această cauză nu ar trebui să le freci. Aplică balsam sau mască doar pe lungimea părului; dacă le aplici și la rădăcină, părul tău va deveni mai greu și va fi lipsit de volum. Spală-ți părul în mod regulat. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui și te va scăpa de celulele moarte. Nu îți spăla părul în fiecare zi. Dacă faci asta prea des elimini stratul protector din păr și acest lucru va duce la subțierea firului de păr și lipsa de volum.

5. Ridică-ți rădăcinile

5-ulei-de-par-4508568
În zilele noastre există o mulțime de variante care ne ajută să obținem volum, începând cu spray-uri speciale și clești de păr, până la tradiționalele bigudiuri. Dacă nu ai niciuna dintre aceste soluții la îndemână, încearcă să utilizezi agrafe obișnuite. Pur și simplu le așezi în părul ud și nu le scoți până când părul nu este complet uscat.

6. Evită să folosești prea multă spumă de păr

6-produse-de-par-2786607

O cantitate excesivă de spumă de păr îți va face părul lipicios și greu și nu vei mai putea obține volumului pe care ți-l dorești. Spuma trebuie aplicată în funcție de lungimea părului: pentru părul scurt este de preferat să folosești o cantitate de spumă cât o nucă, pentru părul mediu, cât un ou de găina, iar pentru părul lung, cât o minge de tenis.

7. Alege un look jucăuș
7-coafura-neglijenta

O coafură netezită în exces îți poate face părul să fie lipsit de volum. Optează pentru un pic de haos (alege bucle mari sau cocuri dezordonate) care va adaugă cu siguranță volum părului tău.

8. Folosește șampon uscat
8-sampon-uscat-7807770

Șamponul uscat te poate salva dacă ești în  situația în care nu ai avut timp să-ți speli părul. Acesta absoarbe excesul de sebum de la rădăcină și conferă volum. Vei obține același efect dacă folosești pudra de talc.

9. Usucă-ți părul cu capul în jos

9-cum-sa-usuci-parul-6861013
Un simplu uscător de păr te poate ajuta să oferi volum părului tău. Pur și simplu stai cu capul în jos și usucă-ți părul. Acest lucru va face aerul cald să fie îndreptat mai mult spre rădăcină.

10. Ajustează-ți cărarea

10-par-volum-7458745

În loc să îți ții cărarea pe mijlocul capului, optează pentru o cărea pe o parte, o cărare în zig zag sau, pur și simplu, dă-ți părul pe spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.