10 modele de ROCHII de vară pe care o să le ADORI

Nimic nu caracterizează mai bine vara din punct de vede vestimentar, pentru femei, decât rochiile. Din fericire, există o mulțime de opțiuni și modele de rochii. De aceea, ar trebui să știi ce rochii sunt în trend în această vară. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău din următoarea listă:

1. Rochie cu imprimeu floral

1-9-7501532

Rochiile cu printuri florale sunt perfecte pentru vară: flori mici, mari, și palmierii arată grozav. Acordă atenție unor nuanțe specifice atunci când alegi printul: de exemplu, fetele de statură mică și fetele cu forme ar trebui să evite rochiile cu flori prea mari. În același timp, o rochie bine aleasă, cu imprimeu floral, poate ascunde foarte bine micile imperfecțiuni ale siluetei.

2. Rochie cu buline

7-8-9118477

Printul universal pentru toate anotimpurile: rochii cu buline de toate culorile și stilurile creează instantaneu o ținută de vară relaxată și totuși complexă. Ai o varietate din care să alegi, dar cele mai populare sunt bulinele albe pe rochii roșii sau negre.

3. Rochie într-o culoare intensă

FOLLOW ME

6-9-8944745

Dacă nu vrei un model complicat de rochie și totuși vrei să adaugi o picătură de vară în ținuta ta, nu ezita să alegi nuanțe puternice, cum ar fi galbenul, lila, roz, roșu sau burgundy.

4. Halatul

Această piesă poate deveni un obiect indispensabil al dulapului tău. De obicei, o rochie ca aceasta este însoțită de nasturi sau cel puțin un cordon, astfel încât să poată fi purtată cu sau fără ceva pe dedesubt. O imagine într-adevăr de vară este obținută prin combinarea acestei rochii, deschisă, cu pantaloni scurți și un top deschis la culoare în partea de sus.

5. Rochie din dantelă

Când vorbim despre o rochie de dantelă, în mintea noastră apare imediat o imagine a unei tinere blânde, fragile și romantice. Într-adevăr, o rochie de vară te va face să pari mai feminină și mai senzuală, mai ales în nuanțe de alb.

6. Rochie cu decupaje

Rochii de vară, cu tăieturi pe spate sau sub piept, arată foarte cool și sunt potrivite mai ales pentru plimbările pe o faleză lângă mare.

7. Rochii în stilul Boho Chic

15-1058911

Franjuri, dantelă, culori, fuste lungi, broderie- toate acestea se încadrează în stilul boho chic. Aceste ținute sunt potrivite mai ales în cadrul festivalurilor, prin intermediul cărora s-au făcut și cunoscute.

8. Rochia cu bretele subțiri

16-7727818

Poate că nu mai există o rochie de vară mai populară decât o rochie cu bretele subțiri. Ușor de utilizat pentru călătoria de-a lungul țărmului sausub forma unei piese de mătase până la podea – printre multe modele, fiecare fată va găsi ceva pentru ea însăși.

9. Rochia cămaşă

17-9057569

Un stil de îmbrăcăminte incredibil de confortabil și elegant pentru orice tip de siluetă. Ascunde defectele, accentuează virtuțile, merge bine cu o varietate de accesorii de toate felurile.

10. Rochia maxi

18-3675553

Rochiile Maxi se vor potrivi perfect în dulapul de fete de orice înălțime și siluetă. Poate deveni o ținută universală pentru toate ocaziile: în funcție de tricot și țesătură, această rochie se potrivește atât pentru o întâlnire, pentru o petrecere, cât și pentru o vacanță.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.