10 modele SUPERBE pe care orice persoană care îți dorește un TATUAJ le va ADORA

Un tatuaj îți permite să-ți exprimi sentimentele și să păstrezi un moment pentru totdeauna. Tatuajele sunt amintiri despre oamenii pe care îi iubești, despre cei pe care i-ai iubit și, cel mai important, despre tine. Deși oamenii încep să aibă mintea mai deschisă când vine vorba de tatuaje, ele sunt încă privite într-un mod oarecum negative, mai ales în lumea occidentală.

Iată câteva prejudecăți greșite despre persoanele cu tatuaje:

1. Au fost cu toții închiși

Adevărul e că unii deținuți au tatuaje. Adevărul e și că nu toți oamenii care au tatuaje au fost închiși.

2. Nu pot să obțină slujbe adevărate

Acest lucru e cât se poate de fals. Dacă ești foarte talentat și ai calificări bune, nu ar trebui să conteze cum arăți. Sigur, mulți angajatori consideră că tatuajele nu strigă profesionalism, mai ales dacă trebuie să lucrezi cu publicul.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Iau multe decizii spontane

S-ar părea că oamenii își fac tatuaje în mod spontan, dar adevărul e că mulți dintre ei le plănuiesc și se gândesc înainte timp de câteva luni la toate detaliile. Asta e binem deoarece tatuajele sunt, de regulă, permanente.

4. Își regretă tatuajele

Desigur, mulți își regret tatuajele, altfel afacerile de îndepărtare a lor nu ar prospera. Totuși, nu toți cei care se tatuează regret – tocmai pentru că nu iau decizii pripite.

5. Le place durerea

Doar dacă ai o mulțime de tatuaje nu înseamnă că îți place durerea, ci că ești în stare să o suporți dacă îți dorești ceva cu adevărat.

6. Au stiluri de viață neconvenționale

Mulți dintre oamenii tatuați au stiluri de viață cât se poate de obișnuite și coerente. Tatuajele sunt pentru toată lumea, indiferent de statutul social, așa că nu ar trebui să discriminezi.

7. Vor atenție

Da, probabil că toată lumea întreabă despre povestea tatuajelor tale, dar nu acesta e scopul lor. Totuși, ele sunt pentru tine, că doar nu degeaba ai plătit o mulțime de bani și ai suferit câteva ore.

8. Toți se pricep foarte bine la tatuaje

Persoanele tatuate au probabil câțiva artiști preferați, dar nu sunt experți în acest domeniu și sigur nu știu ce se întâmplă în toate locurile unde poți să-ți faci un tatuaj.

9. Sunt cu toții artiștii

Adevărul e că mulți oameni cu tatuaje nu se pricep deloc la desenat, așa că slavă Domnului că există artiști care știu ce fac.

În ziua de azi există mușți maeștri ai tatuajelor, care sunt atenți la cele mai mici detalii. Iată câteva dintre cele mai frumoase lucrări ale lor:

Hongdam creează desene elegante, care schimbă ideile tradiționale cu privire la tatuaje și îi ajută pe oameni să deghizeze defectele pielii lor. Iată câteva tatuaje surprinzătoare:

#1.

#2

#3

#4

#5

 

#6

#7

 

#8

#9

#10

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.