10 modele SUPERBE pe care orice persoană care îți dorește un TATUAJ le va ADORA

Un tatuaj îți permite să-ți exprimi sentimentele și să păstrezi un moment pentru totdeauna. Tatuajele sunt amintiri despre oamenii pe care îi iubești, despre cei pe care i-ai iubit și, cel mai important, despre tine. Deși oamenii încep să aibă mintea mai deschisă când vine vorba de tatuaje, ele sunt încă privite într-un mod oarecum negative, mai ales în lumea occidentală.

Iată câteva prejudecăți greșite despre persoanele cu tatuaje:

1. Au fost cu toții închiși

Adevărul e că unii deținuți au tatuaje. Adevărul e și că nu toți oamenii care au tatuaje au fost închiși.

2. Nu pot să obțină slujbe adevărate

Acest lucru e cât se poate de fals. Dacă ești foarte talentat și ai calificări bune, nu ar trebui să conteze cum arăți. Sigur, mulți angajatori consideră că tatuajele nu strigă profesionalism, mai ales dacă trebuie să lucrezi cu publicul.

FOLLOW ME

3. Iau multe decizii spontane

S-ar părea că oamenii își fac tatuaje în mod spontan, dar adevărul e că mulți dintre ei le plănuiesc și se gândesc înainte timp de câteva luni la toate detaliile. Asta e binem deoarece tatuajele sunt, de regulă, permanente.

4. Își regretă tatuajele

Desigur, mulți își regret tatuajele, altfel afacerile de îndepărtare a lor nu ar prospera. Totuși, nu toți cei care se tatuează regret – tocmai pentru că nu iau decizii pripite.

5. Le place durerea

Doar dacă ai o mulțime de tatuaje nu înseamnă că îți place durerea, ci că ești în stare să o suporți dacă îți dorești ceva cu adevărat.

6. Au stiluri de viață neconvenționale

Mulți dintre oamenii tatuați au stiluri de viață cât se poate de obișnuite și coerente. Tatuajele sunt pentru toată lumea, indiferent de statutul social, așa că nu ar trebui să discriminezi.

7. Vor atenție

Da, probabil că toată lumea întreabă despre povestea tatuajelor tale, dar nu acesta e scopul lor. Totuși, ele sunt pentru tine, că doar nu degeaba ai plătit o mulțime de bani și ai suferit câteva ore.

8. Toți se pricep foarte bine la tatuaje

Persoanele tatuate au probabil câțiva artiști preferați, dar nu sunt experți în acest domeniu și sigur nu știu ce se întâmplă în toate locurile unde poți să-ți faci un tatuaj.

9. Sunt cu toții artiștii

Adevărul e că mulți oameni cu tatuaje nu se pricep deloc la desenat, așa că slavă Domnului că există artiști care știu ce fac.

În ziua de azi există mușți maeștri ai tatuajelor, care sunt atenți la cele mai mici detalii. Iată câteva dintre cele mai frumoase lucrări ale lor:

Hongdam creează desene elegante, care schimbă ideile tradiționale cu privire la tatuaje și îi ajută pe oameni să deghizeze defectele pielii lor. Iată câteva tatuaje surprinzătoare:

#1.

#2

#3

#4

#5

 

#6

#7

 

#8

#9

#10

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.