10 moduri prin care poți tranforma apartamentul ÎNCHIRIAT în casa VISURILOR tale

De obicei, majoritatea apartamentelor date în chirie nu au chiar cel mai atrăgător și cool aspect. Cu puțină imaginație însă, poți schimba total aspectul apartamentului vechi și monoton, după bunul tău plac.

Iată 10 trucuri pentru a-ți stiliza apartamentul:

1. Investește în locul în care dormi

Știu că probabil achiziționarea unui pat nou nu era chiar în planurile tale, dar, dacă patul inițial te nemulțumește, este prea vechi sau incomod, este cazul să îl înlocuiești. Poți, oricum, să îl iei cu tine în momentul în care te vei muta, așa că banii vor fi dați cu folos. Cei care muncesc mult au nevoie de un somn plăcut și adecvat. Un somn sănătos oferă oricărei persoane o stare bună de spirit.

2. Decorează perdelele

Aici trebuie să experimentezi! Te poți folosi de niște curele drăguțe pentru a da un aspect stylish.

FOLLOW ME

3. Ascunde router-ul

Aspectul router-ului nu este chiar unul prea atractiv. Din fericire, el poate fi ascuns în multe locuri, cum ar fi într-o carte veche și inutilă. Ai nevoie doar de un cuțit pentru a decupa interiorul cărții.

4. Înnoiește piesele de mobilă

Poți folosi pături sau perne colorate pentru a ascunde vechea canapea. Nu vei avea nevoie de foarte mulți bani pentru a putea scoate camera din anonimat. Accentele de culoare sunt foarte importante. Accesoriile sunt, de asemenea, esențiale.

5. Nu lăsa pereții liberi

Pentru un aspect cât mai primitor al apartamentului, este nevoie și de câteva poze sau tablouri. Dacă ești departe de prietenii din copilărie, poți să folosești o poză cu voi, într-o ipostază amuzantă. Te va face să te simți ca acasă!

6. Arată-ți colecțiile

Lasă un loc liber pentru colecția ta. Poate fi o colecție cu cele mai îndrăgite cărți, aparate foto, sticle de vin sau seturi de vase. Acestea te vor face să te simți mai confortabil, deși nu ești în propria locuință.

7. Accente puternice

Orice interior monoton poate fi restilizat prin așezarea unor accente puternice, strălucitoare. Acestea vor atrage atenția de la părțile poate mai puțin plăcute ale camerei. Pernele colorate sau decorațiile de perete sunt printre cele mai bune idei.

8. Cât mai mută lumină

Deseori, apartamentele închiriate au o singură sursă de lumină. Pentru a oferi locuinței un aspect viu, fresh, achiziționează tot felul de lămpi drăguțe care să înveselească puțin atmosfera. Starea ta de spirit se va îmbunătăți considerabil.

9. Adaugă elemente naturale

Plantele sunt extrem de importante în orice tip de locuință. Dau viață oricărei camere și te fac să te simți mult mai confortabil. Pune-le în ghivece sau vaze colorate și casa ta va arăta mult mai bine.

10. Organizează-ți cât mai atent lucrurile

Pentru a simți că ai mai mult spațiu, ai mare grijă la cum aranjezi obiectele prin apartament. Le poți pune în cutiuțe de diferite forme, care au și un aspect original, în afară de faptul că sunt foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.