10 moduri prin care poți tranforma apartamentul ÎNCHIRIAT în casa VISURILOR tale


De obicei, majoritatea apartamentelor date în chirie nu au chiar cel mai atrăgător și cool aspect. Cu puțină imaginație însă, poți schimba total aspectul apartamentului vechi și monoton, după bunul tău plac.

Iată 10 trucuri pentru a-ți stiliza apartamentul:

1. Investește în locul în care dormi

Știu că probabil achiziționarea unui pat nou nu era chiar în planurile tale, dar, dacă patul inițial te nemulțumește, este prea vechi sau incomod, este cazul să îl înlocuiești. Poți, oricum, să îl iei cu tine în momentul în care te vei muta, așa că banii vor fi dați cu folos. Cei care muncesc mult au nevoie de un somn plăcut și adecvat. Un somn sănătos oferă oricărei persoane o stare bună de spirit.


2. Decorează perdelele

Aici trebuie să experimentezi! Te poți folosi de niște curele drăguțe pentru a da un aspect stylish.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Ascunde router-ul

Aspectul router-ului nu este chiar unul prea atractiv. Din fericire, el poate fi ascuns în multe locuri, cum ar fi într-o carte veche și inutilă. Ai nevoie doar de un cuțit pentru a decupa interiorul cărții.

4. Înnoiește piesele de mobilă

Poți folosi pături sau perne colorate pentru a ascunde vechea canapea. Nu vei avea nevoie de foarte mulți bani pentru a putea scoate camera din anonimat. Accentele de culoare sunt foarte importante. Accesoriile sunt, de asemenea, esențiale.

5. Nu lăsa pereții liberi

Pentru un aspect cât mai primitor al apartamentului, este nevoie și de câteva poze sau tablouri. Dacă ești departe de prietenii din copilărie, poți să folosești o poză cu voi, într-o ipostază amuzantă. Te va face să te simți ca acasă!

6. Arată-ți colecțiile

Lasă un loc liber pentru colecția ta. Poate fi o colecție cu cele mai îndrăgite cărți, aparate foto, sticle de vin sau seturi de vase. Acestea te vor face să te simți mai confortabil, deși nu ești în propria locuință.

7. Accente puternice

Orice interior monoton poate fi restilizat prin așezarea unor accente puternice, strălucitoare. Acestea vor atrage atenția de la părțile poate mai puțin plăcute ale camerei. Pernele colorate sau decorațiile de perete sunt printre cele mai bune idei.

8. Cât mai mută lumină

Deseori, apartamentele închiriate au o singură sursă de lumină. Pentru a oferi locuinței un aspect viu, fresh, achiziționează tot felul de lămpi drăguțe care să înveselească puțin atmosfera. Starea ta de spirit se va îmbunătăți considerabil.

9. Adaugă elemente naturale

Plantele sunt extrem de importante în orice tip de locuință. Dau viață oricărei camere și te fac să te simți mult mai confortabil. Pune-le în ghivece sau vaze colorate și casa ta va arăta mult mai bine.

10. Organizează-ți cât mai atent lucrurile

Pentru a simți că ai mai mult spațiu, ai mare grijă la cum aranjezi obiectele prin apartament. Le poți pune în cutiuțe de diferite forme, care au și un aspect original, în afară de faptul că sunt foarte utile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.