10 obiecte VESTIMENTARE care se DEMODEAZĂ în 2017

Toate femeile vor să fie la modă, dar e aproape imposibil să ții pasul cu tendițele. Acestea se schimbă de la an la an și nici nu apuci să-ți achiziționezi o piesă pentru care ai economisit mult timp, că deja nu mai e în trend. Important este să porți haine și accesorii care te fac să te simți bine, însă, dacă vrei să fii mereu la modă, iată ce au decis specialiștii!

Iată care sunt tendințele principale din 2017 – poți alege ce îți place cel mai mult.

 

1. Mai multe coliere în locul unui choker

E timpul să îți iei la revedere de la choker și să începi să porți coliere de metal. Tendința curentă: combinația de bijuterii de diferite dimensiuni.

2. Combinația de bijuterii în loc de a purta bijuterii cu ținte

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

E mai bine să pui deoparte bijuteriile cu ținte până când vor fi iar la modă.

3. Un look natural în locul contouringului

În loc de a folosi diferitr farduri de contur, e mai bine să îți cumperi pudră de o culoare naturală și să o folosești când e necesar.

4. Bucle lejere în locul celor strânse

Buclele lejere de plajă le vor înlocui pe cele bine definite. Din fericire, nu trebuie să îți mai supraîncălzești părul cu ondulatorul sau să folosești o cantitate imensă de fixative.

5. Catifea în locul denimului

Catifeaua înlocuiește denimul – oferă eleganță și șarm imaginii oricărei femei.

6. Fuste clasice în locul celor tutu

 Fustele plisate și cele creion sunt iar în trend pentru că sunt articole clasice care vin bine absolut oricui.

7. Rochii stil lenjerie în locul celor stil bandaj

Și rochiile bandaj se demodează, fiind înlocuite de cele stil lenjerie, care sunt la fel de atrăgătoare și provocatoare

8. Paltoane strâmte în locul celor oversize

Nu te grăbi să arunci însă lucrurile care nu mai sunt la modă, pentru că nu se știe când vor reveni în tendințe.

9. Combinații neobișnuite de culori în locul celor clasice

A-ți asorta culoarea genții cu cea a pantofilor a devenit un obicei prost. Poți asorta culoarea pantofilor cu cea a paltonului, de pildă.

10. Pantofi de lac în locul adidașilor cu toc

Adidașii cu toc ar trebui să fie înlocuiți cu pantofi clasici de lac, care arată grozav la orice femeie.

sursa:brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.