10 obiecte VESTIMENTARE care se DEMODEAZĂ în 2017

Toate femeile vor să fie la modă, dar e aproape imposibil să ții pasul cu tendițele. Acestea se schimbă de la an la an și nici nu apuci să-ți achiziționezi o piesă pentru care ai economisit mult timp, că deja nu mai e în trend. Important este să porți haine și accesorii care te fac să te simți bine, însă, dacă vrei să fii mereu la modă, iată ce au decis specialiștii!

Iată care sunt tendințele principale din 2017 – poți alege ce îți place cel mai mult.

 

1. Mai multe coliere în locul unui choker

E timpul să îți iei la revedere de la choker și să începi să porți coliere de metal. Tendința curentă: combinația de bijuterii de diferite dimensiuni.

2. Combinația de bijuterii în loc de a purta bijuterii cu ținte

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

E mai bine să pui deoparte bijuteriile cu ținte până când vor fi iar la modă.

3. Un look natural în locul contouringului

În loc de a folosi diferitr farduri de contur, e mai bine să îți cumperi pudră de o culoare naturală și să o folosești când e necesar.

4. Bucle lejere în locul celor strânse

Buclele lejere de plajă le vor înlocui pe cele bine definite. Din fericire, nu trebuie să îți mai supraîncălzești părul cu ondulatorul sau să folosești o cantitate imensă de fixative.

5. Catifea în locul denimului

Catifeaua înlocuiește denimul – oferă eleganță și șarm imaginii oricărei femei.

6. Fuste clasice în locul celor tutu

 Fustele plisate și cele creion sunt iar în trend pentru că sunt articole clasice care vin bine absolut oricui.

7. Rochii stil lenjerie în locul celor stil bandaj

Și rochiile bandaj se demodează, fiind înlocuite de cele stil lenjerie, care sunt la fel de atrăgătoare și provocatoare

8. Paltoane strâmte în locul celor oversize

Nu te grăbi să arunci însă lucrurile care nu mai sunt la modă, pentru că nu se știe când vor reveni în tendințe.

9. Combinații neobișnuite de culori în locul celor clasice

A-ți asorta culoarea genții cu cea a pantofilor a devenit un obicei prost. Poți asorta culoarea pantofilor cu cea a paltonului, de pildă.

10. Pantofi de lac în locul adidașilor cu toc

Adidașii cu toc ar trebui să fie înlocuiți cu pantofi clasici de lac, care arată grozav la orice femeie.

sursa:brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.