10 obiecte VESTIMENTARE care se DEMODEAZĂ în 2017


Toate femeile vor să fie la modă, dar e aproape imposibil să ții pasul cu tendițele. Acestea se schimbă de la an la an și nici nu apuci să-ți achiziționezi o piesă pentru care ai economisit mult timp, că deja nu mai e în trend. Important este să porți haine și accesorii care te fac să te simți bine, însă, dacă vrei să fii mereu la modă, iată ce au decis specialiștii!

Iată care sunt tendințele principale din 2017 – poți alege ce îți place cel mai mult.

 

1. Mai multe coliere în locul unui choker


E timpul să îți iei la revedere de la choker și să începi să porți coliere de metal. Tendința curentă: combinația de bijuterii de diferite dimensiuni.

2. Combinația de bijuterii în loc de a purta bijuterii cu ținte

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

E mai bine să pui deoparte bijuteriile cu ținte până când vor fi iar la modă.

3. Un look natural în locul contouringului

În loc de a folosi diferitr farduri de contur, e mai bine să îți cumperi pudră de o culoare naturală și să o folosești când e necesar.

4. Bucle lejere în locul celor strânse

Buclele lejere de plajă le vor înlocui pe cele bine definite. Din fericire, nu trebuie să îți mai supraîncălzești părul cu ondulatorul sau să folosești o cantitate imensă de fixative.

5. Catifea în locul denimului

Catifeaua înlocuiește denimul – oferă eleganță și șarm imaginii oricărei femei.

6. Fuste clasice în locul celor tutu

 Fustele plisate și cele creion sunt iar în trend pentru că sunt articole clasice care vin bine absolut oricui.

7. Rochii stil lenjerie în locul celor stil bandaj

Și rochiile bandaj se demodează, fiind înlocuite de cele stil lenjerie, care sunt la fel de atrăgătoare și provocatoare

8. Paltoane strâmte în locul celor oversize

Nu te grăbi să arunci însă lucrurile care nu mai sunt la modă, pentru că nu se știe când vor reveni în tendințe.

9. Combinații neobișnuite de culori în locul celor clasice

A-ți asorta culoarea genții cu cea a pantofilor a devenit un obicei prost. Poți asorta culoarea pantofilor cu cea a paltonului, de pildă.

10. Pantofi de lac în locul adidașilor cu toc

Adidașii cu toc ar trebui să fie înlocuiți cu pantofi clasici de lac, care arată grozav la orice femeie.

sursa:brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.