10 PONTURI indispensabile pentru a-ți depozita cosmeticele

O femeie modernă  cu greu își poate imagina viața de zi cu zi fără produse cosmetice.  Ți s-a întâmplat de multe ori, probabil, să nu găsești ceva fix când aveai nevoie. Asta se întâmplă mai ales când nu ai spațiul necear pentru a-ți depozita arsenalul de cosmetice care se află în continuă expansiune.

Iată o selecție a celor mai inovative idei pentru a depozita toate produsele cosmetice în mod practic:

Cutiile transparente

1-cutie-machiaj-5097384

Știai că o cutie transparentă pentru documente poate fi perfectă pentru depozitarea cosmeticelor? Fiind în același timp spațioase și compacte, asemenea cutii pot găzdui toate accesoriile tale cele mai folosite

Sertare cu divizori și tăvițe organizate pentru cuțite

2-machiaj-1-9127793

FOLLOW ME

Acestea reprezintă un mod ușor și rapid de a-ți ordona arsenalul obiectelor de machiaj. Poți ține tăvițele pe birou sau în dulap.

Cutii curcubeu

3-oja-6892630
Ia o cutie de pantofi obișnuită și acoper-o cu hârtie de împachetat frumoasă. Acum o poți folosi pentru a depozita sticluțele de ojă.

Borcane de sticlă
4-pensule-6336680

Periile de machiaj se depozitează cel mai bine într-o poziție verticală și într-un loc perfect uscat. Pentru a te asigura de acest lucru, poți folosi borcane de sticlă umplute cu pietricele decorative sau boabe de cafea. Dacă vrei să le ferești de praf, acoperă borcanul cu un capac.

Rafturi din sticlă acrilică
5-dulap-machiaj-7762198

Mărește-ți spațiul de depozitare din dulap cu ajutorul unor rafturi din sticlă acrilică. Această soluție este și practică și economică.

Suport de sticle de vin

6-spray-9828418

Pentru a evita ca produsele pentru păr să consume prea mult spațiu, aranjează-le pe o …. de la sticlele de vin. Îți va aduce un plus de stil în dormitor

Borduri
oja-9859977

Bordurile rămase de la renovarea unei case pot câștiga o nouă viață folosite pe post de rafturi. Sunt perfecte pentru depozitarea sticluțelor de ojă, a rujurilor ai mari și a dermatografelor.

Platouri de prăjituri
9-parfum-5796430

Și acestea pot fi folosite pentru depozitarea cosmeticelor. Păstrate astfel, parfumurile și culorile tale preferate vor fi mereu la îndemână.
Rame de fotografii

rama-4152905

Poți folosi astfel de rafturi făcute în casă pentru a-ți depozita întragă colecție de ojă. Vopsește rama cu o culoare plăcută care să se potrivească bine cu restul decorațiilor.

Organizator de cosmetice făcut acasă
18-cosmetice-1186604

Această soluție va fi una potrivită pentru cei a căror colecție de machiaj e relativ mică. Are un design simplu și avantajos.

galerie foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.