10 poze CARAGHIOASE la care trebuie să te uiți atent ca să înțelegi care e FAZA! Te-ai prins?


Uneori, imaginea cea mai obișnuită poate ascunde o surpriză neașteptată și surprinzătoare.

Am colectat câteva imagini, în care fundalul inversează tot ceea ce era în capul protagoniștilor în privința fotografiei.

1. „Deci, iubitul meu m-a cerut de nevastă. Dar se pare că tata nu-l place  „

1-8-600x382-7842649


Un tată de fată poate fi deseori furios și amuzant în același timp. Iată și exemplul care descrie perfect acest stereotip. Atunci când fata este cerută în căsătorie, tatăl apare cu o pancardă pe care scrie Spune nu. Cu siguranță nu îl place pe logodnicul fiicei sale, dar măcar și-a spus părerea într-un mod creativ.

2. Rebel din copilărie

2-8-600x342-4175500

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Unii oameni sunt încă de mici rebeli și răzvrătiți. Desigur, nu știm dacă este cazul și acestui băiat sau este doar o coincidența. Dar, cu siguranță poza de la școală a fost stricată de gesturile sale.

3. „Și premiul pentru cel mai frumos selfie al anului este …”

3-8-600x490-6538774
Turiștii caută mereu cel mai bun plan pentru fotografia perfectă. Dar nu toți sunt așa de norocoși ca și grupul acesta. Cu siguranță conturile lor de pe rețelele sociale s-au umplut de like-uri.

4. Când un câine pozează mai bine decât stăpânii săi în timpul unei sesiuni foto

4-6-522x600-3324437
Câinii sunt mereu atracția principală, în poze, în filme, pe oriunde îi întâlnești, iar acest fapt demonstrează ă nu e o întâmplare- ei chiar știu cum să își exprime cea mai drăguță latură. Iată cum pozează acest câine. Până și iubirea stăpânilor săi pălește în fața talentului său de model.

5. Acest tip a decis să sprijine persoanele care la rândul lor sprijină Turnul înclinat din Pisa 

5-7-600x499-9942322

Poză sprijinind turnul din Pisa- pe lista oricărui turist al frumosului oraș italian. Probabil și tu ai văzut o astfel de poză înainte, dacă ai cunoștințe care au fost acolo. Ei bine, unii oameni au văzut de prea multe ori o astfel de poză. Și au decis că și cei care sprijină turnul au nevoie de sprijin la rândul său. Iată cum bărbatul din fotografii revoluționează pozele turiștilor din Pisa.

6. „Îmi place atât de mult această imagine: e fratele meu și soția lui, iar în fundal, un alt frate învață să navigheze” 

7-7-600x399-1416870

Ar fi putut să fie o poză atât de romantică. Însă frații aventurieri se pare că strică astfel de încercări.

7. „Mama mi-a arătat o fotografie din ziua nunții. Se pare că tata nu a fost încântat în acea zi. 

8-6-414x600-7116381

„Inscripția pe pantofi:” Ajutor „”. Bărbații sunt cu siguranță speriați în ziua nunții. Însă mulți aleg să mascheze asta și să le zâmbească politicos invitațiilor. Nu și acest bărbat însă, care cu un pic de umor și puțină sinceritate a scris pe pantofii săi Ajutor.

8. Un unchi a stricat fotografia copiilor

Unchii își tachinează deseori nepoții- chiar și atunci când conduc țări.

9. Când șosetele reflectă perfect starea ta de spirit

10-5-583x600-8678002

Unii oameni chiar au nevoie de spațiu. Așa că semnalează asta prin diferite metode amuzante.

10. Când oamenii sunt obosiți și doresc o clipă de singurătate

12-2-600x315-7887179

Acest băiat simte nevoia să se relaxeze puțin- indiferent de locul în care se află.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.