10 poze care arată că unii oameni au graveprobleme cu PARCAREA! A 5-a e prea tare!

Dacă înainte o mașină reprezenta un lux dar acum – chiar și un loc de parcare este unul. Această problemă determină șoferii să fie cât mai inventivi atunci când trebuie să își parcheze mașina. Iată 10 proprietari de mașini care au parcat prea original pentru lumea noastră.

Iată câteva fotografii cu mașinile parcate de astfel de șoferi care te vor face să râzi  sau te vor enerva dacă ești persoana care trebuie să parcheze lângă ei:

1. „Am mers la un magazin de materiale de construcții și am găsit un om așa de înțelept …”

1-10-600x334-3604315
2. Atunci când nu îți plac scările și ești prea comod

2-10-508x600-4295413
3. „La început m-am gândit că a luat un loc pentru cineva. Dar dimineața când mă uit – îmi dau seama că dimpotrivă, nu voia să-i permită vecinului să parcheze!”

3-10-588x600-2097573
4. Aladdin a parcat cum putea

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4-10-600x439-8008915
5. Cel mai interesant lucru este că totuși nu a depășit limitele spațiului de parcare

5-9-600x527-8315203
6. Când înțelegi plăcuța prea literal

6-10-600x600-8720026
Semnul spune de fapt „Parcare este rezervată pentru transportul” ecologic „

7. Poate că i-ar trebui o mașină mai mică

7-10-568x600-1228956
8. Poți să ierți o parcare nereușită a unui Batmobil

8-10-600x344-8331647
9. „Uneori cred că mi-aș fi pierdut capul dacă nu ar fi existat un gard în jurul locului meu de parcare”

9-8-600x397-7690652
10. Nivelul parcării: profesionist

10-5-600x422-5183437

Nu ar trebui să te șocheze niciuna dintre aceste situații, probabil ai experimentat și tu câteva. Și dacă te-ai întrebat de ce ți se întâmplă ție asta, iată și o explicație mai presus de ghinion. Murphy explică prin câteva legi mersul lucrurilor în viață și chiar și al parcării :

1. Zâmbește! Mâine va fi mai rău!

2. Dacă ceva poate merge prost, va merge prost.

3. Dacă ceva nu poate merge prost, va merge prost.

4. Dacă ști că ceva nu poate merge prost și îți iei toate măsurile de precauție corespunzătoare, atunci altceva va merge prost.

5. Când lucrurile merg prost undeva, au tendința să meargă prost oriunde.

6. Lucrurile care merg prost nu se termină niciodată.

7. Lucrurile merg mai prost sub presiunea preocupării de a le face să meargă bine.

8. Dacă un lucru este făcut prost de destul de multe ori el devine corect.

9. Lăsate în voia lor, toate lucrurile merg din rău în mai rău.

10. Atunci când faci un lucru bine din prima încercare, necazul este că nimeni nu apreciază cât de dificil a fost.

11. Lucrurile merg prost toate deodată, dar se îndreaptă treptat

Concluzie: Poti sa strici ceva cat ai clipi din ochi dar ca sa repari e nevoie de o vesnicie.

12. Cu cât mai mare este numărul celor implicați într-un eveniment, cu atât mai puțin inteligent devine fiecare dintre participanți.

13. Dacă ai fi știut ce făceai, probabil că te-ai fi plictisit.

14. Dacă nu-ți iese din prima, saltul acrobatic cu parașuta nu e pentru tine.

15. Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior.

16. Dacă nu reușești din prima, încearcă să nu pari prea uluit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.