10 poze ciudate pe care le-au făcut oamenii la MARE. Lumea e plină de surprize…

Trendul modern „dacă nu este fotografiat – înseamnă că nu a existat” devine deosebit de relevant în timpul sărbătorilor. Turiștii încearcă din greu să surprindă momente cât mai strălucite, încât uneori chiar se ivește șansa unui cadru senzațional, de neuitat sau mai degrabă un cadru care stârnește râsete. Iată câteva fotografii amuzante care exprimă exact ziua de plajă a unui turist entuziasmat.

1. Se spune că orice carte te marchează

1-20-600x540-5318770
Se spune deseori că o carte poate schimba un om și percepția sa asupra vieții. Dar se pare că uneori o carte aleasă bine poate shimba și înfățișarea cuiva. Trebuie doar să surprinzi momentul perfect.

2. O poză artistică pe plajă

2-21-600x400-1439845
Cine nu a auzit că un câine e cel mai bun prieten al omului? Iată și dovada în această poză artistică a prieteniei.

3. Cool chiar și pe plaja

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3-20-600x600-7995588
Știi moda cu blugii lăsați? Se pare că unii urmează acest trend chiar și pe plajă. Nu mai arată la fel de fashion totuși, dar acest bărbat poate fi un trendsetter.

4. Singurătatea te poate pune în situații inimaginabile pe plajă

4-21-600x448-7952569
Protecția solară e necesară atunci când stai pe plajă. Dar ce faci atunci când ești singur și nu poți să îți aplici crema pe spate? Unii oameni au găsit soluția, foarte neconvențională, ce-i drept.

5. Fotografia obligatorie din vacanță: neapărat să prinzi și răsăritul în fundal

5-20-600x501-5429198

Știi pozele senzaționale de la plajă, cu răsăritul în fundal? Oricât de spontane ar părea, în spate este o adevărată muncă. Iată și o poză care surprinde imaginea “din spatele scenei”.Dar efortul e neprețuit în comparație cu amintirea plăcută și cu aprecierea celorlalți internauți.

6. Acel moment în care chiar și fotografia surprinde cât de însorită a fost ziua


Un dezavantaj al fotografiilor pe plajă este lumina. După cum bine știi, lumina este foarte importantă când vine vorba de fotografii. Vremea însorită poate crea acest efect în fotografie și nu rămâi astfel decât cu o amintire a temperaturilor ridicate.

7. Acest cuplu a rugat un bătrân simpatic să le facă o poză. Iată ce a ieșit

7-17-450x600-8065532
Telefoanele inteligente ar putea fi greu de utilizat pentru oamenii cu o vârstă înaintată. După fața surprinsă, nu credem că a vrut doar să le facă o poză. Totuși cuplul s-a ales cu o amintire, în ochelari.

8. Protecție solară alternativă


Probabil această imagine îți este familiară și ai văzut-o de multe ori pe plajă. Trebuie să recunoaștem că o cremă de plajă nu este totdeauna suficientă atunci când temperaturile sunt prea ridicate și razele prea puternice. Este însă recomandat să te duci la plajă până la ora 11 dimineața și să revii după-masa, după ora 5.

9. Dar, cu o astfel de vreme poți sta mai mult la plajă


Nu trebuie să te mai îngrijorezi de temperaturile ridicate atunci când cerul este înnorat, de la sine înțeles. Însă ar trebui să te îngrijorezi la gândul unei furtuni puternice.

10. Protecția solară 100%


Unii oameni sunt însă mai sceptici și preferă să își asigure sănătatea sub orice formă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.