10 poze ciudate pe care le-au făcut oamenii la MARE. Lumea e plină de surprize…


Trendul modern „dacă nu este fotografiat – înseamnă că nu a existat” devine deosebit de relevant în timpul sărbătorilor. Turiștii încearcă din greu să surprindă momente cât mai strălucite, încât uneori chiar se ivește șansa unui cadru senzațional, de neuitat sau mai degrabă un cadru care stârnește râsete. Iată câteva fotografii amuzante care exprimă exact ziua de plajă a unui turist entuziasmat.

1. Se spune că orice carte te marchează

1-20-600x540-5318770
Se spune deseori că o carte poate schimba un om și percepția sa asupra vieții. Dar se pare că uneori o carte aleasă bine poate shimba și înfățișarea cuiva. Trebuie doar să surprinzi momentul perfect.

2. O poză artistică pe plajă


2-21-600x400-1439845
Cine nu a auzit că un câine e cel mai bun prieten al omului? Iată și dovada în această poză artistică a prieteniei.

3. Cool chiar și pe plaja

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3-20-600x600-7995588
Știi moda cu blugii lăsați? Se pare că unii urmează acest trend chiar și pe plajă. Nu mai arată la fel de fashion totuși, dar acest bărbat poate fi un trendsetter.

4. Singurătatea te poate pune în situații inimaginabile pe plajă

4-21-600x448-7952569
Protecția solară e necesară atunci când stai pe plajă. Dar ce faci atunci când ești singur și nu poți să îți aplici crema pe spate? Unii oameni au găsit soluția, foarte neconvențională, ce-i drept.

5. Fotografia obligatorie din vacanță: neapărat să prinzi și răsăritul în fundal

5-20-600x501-5429198

Știi pozele senzaționale de la plajă, cu răsăritul în fundal? Oricât de spontane ar părea, în spate este o adevărată muncă. Iată și o poză care surprinde imaginea “din spatele scenei”.Dar efortul e neprețuit în comparație cu amintirea plăcută și cu aprecierea celorlalți internauți.

6. Acel moment în care chiar și fotografia surprinde cât de însorită a fost ziua


Un dezavantaj al fotografiilor pe plajă este lumina. După cum bine știi, lumina este foarte importantă când vine vorba de fotografii. Vremea însorită poate crea acest efect în fotografie și nu rămâi astfel decât cu o amintire a temperaturilor ridicate.

7. Acest cuplu a rugat un bătrân simpatic să le facă o poză. Iată ce a ieșit

7-17-450x600-8065532
Telefoanele inteligente ar putea fi greu de utilizat pentru oamenii cu o vârstă înaintată. După fața surprinsă, nu credem că a vrut doar să le facă o poză. Totuși cuplul s-a ales cu o amintire, în ochelari.

8. Protecție solară alternativă


Probabil această imagine îți este familiară și ai văzut-o de multe ori pe plajă. Trebuie să recunoaștem că o cremă de plajă nu este totdeauna suficientă atunci când temperaturile sunt prea ridicate și razele prea puternice. Este însă recomandat să te duci la plajă până la ora 11 dimineața și să revii după-masa, după ora 5.

9. Dar, cu o astfel de vreme poți sta mai mult la plajă


Nu trebuie să te mai îngrijorezi de temperaturile ridicate atunci când cerul este înnorat, de la sine înțeles. Însă ar trebui să te îngrijorezi la gândul unei furtuni puternice.

10. Protecția solară 100%


Unii oameni sunt însă mai sceptici și preferă să își asigure sănătatea sub orice formă.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.