10 poze cu OBIECTE la care s-a exagerat cu urâțenia


„Design-ul bun este ca un frigider – atunci când funcționează, nimeni nu observă, dar când nu, cu siguranță că miroase”, spunea Jamian Jolley, un celeru designer pentru interior. Am pregătit un articol întreg pentru tine dacă cumva te îndoiești de spusele acestuia.

Munca de designer, fie de interior , fie de grafică, implică și creativitate. Dar, desigur, a fi creativ nu înseamnă mereu să exagerezi și să încerci să inventezi ceva ce nu a mai fost folosit. Câteodată, e bine să urmezi lucrurile deja cunoscute și doar să încerci să le înfrumusețezi. Dar, creativitatea poate funcționa deseori în moduri misterioase.

Am găsit cele mai ridicole exemple de design care te vor face să râzi.

1. Încearcă să observi florile de pe faianță, dar poate că nu vei reuși


Toaletele pot fi uneori mai greu de decorat de cât te-ai fi așteptat. Riști să faci astfel de greșeli. Deși intenția celui care a decorat camera era să aleagă o faianță cu model, putem concluziona că nu acesta este modelul potrivit pentru o toaletă.

1-14-424x600-9426939
2. Când vrei cu disperare să ai un geam, dar nu există suficient spațiu

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Uneori, e bine să gândești anumite lucruri încă de la construcția casei. Dacă nu faci asta, ar fi bine să nu forțezi limitele, pentru că o fereastră acolo unde nu era gândită inițial s-ar putea să arate cam așa.

2-14-450x600-9507630

3. Acest panou din mall-ul din Dubai ar putea aduce confuzie în rândul clienților

Bună seara. Cum ai nota facilitățile noastre? Excelente Bune Medii Proaste. Însă cine a gândit fețele, cu siguranță nu avea o stare emoțională prea bună.

3-15-600x438-5864814

4. Un hipopotam la toaletă sau o pistă de bowling?

Cine s-ar fi gândit că locul din care îți iei mingile de bowling poate arăta așa? Probabil că nici designerul care l-a conceput, pentru că seamănă mai degrabă cu altceva.

5-13-600x458-2400293

5. Pur și simplu… de ce?

Unii oameni chiar vor să își îngreuneze viața, altfel cum poți să explici asta?

6-13-600x369-9262541

6. S-ar putea să simți durere doar citind asta

Ass separator- separator de fund. Unii oameni ar trebui să fie mai atenți și la alegerea cuvintelor.

7-12-600x331-2051794
7. Poți observa scopul

Cu siguranță poți observa scopul acestui coș, dar și mai sigur, nu vezi niciun obstacol. Important era să fie făcut un coș, nu și aspectul casei sau al balconului.

8-11-296x600-1781018

8. Scări periculoase

Mai bine să aluneci pe aceste scări decât să te sprijini de această balustradă ascuțită.

9. Chelnerii ar putea iubi acest restaurant drăguț

Design-ul interior nu e tocmai de dat la o parte și cu siguranță proprietarii au muncit mult. Însă funcționalitatea sa este egală cu zero. Și nici acele scări nu par să ajute foarte mult.

10-9-450x600-9554834

10. Să sperăm că acolo este suc

Unde mai poți întâlni niște lucruri care să te uimească atât de tare decât în reclamele publicitare? Includerea unei fetițe pe un afiș care promovează paharele de vin este greu de înțeles. Să sperăm, totuși, că ea are suc în paharul său.

11-6-435x600-2655056


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.