10 poze cu OBIECTE la care s-a exagerat cu urâțenia

„Design-ul bun este ca un frigider – atunci când funcționează, nimeni nu observă, dar când nu, cu siguranță că miroase”, spunea Jamian Jolley, un celeru designer pentru interior. Am pregătit un articol întreg pentru tine dacă cumva te îndoiești de spusele acestuia.

Munca de designer, fie de interior , fie de grafică, implică și creativitate. Dar, desigur, a fi creativ nu înseamnă mereu să exagerezi și să încerci să inventezi ceva ce nu a mai fost folosit. Câteodată, e bine să urmezi lucrurile deja cunoscute și doar să încerci să le înfrumusețezi. Dar, creativitatea poate funcționa deseori în moduri misterioase.

Am găsit cele mai ridicole exemple de design care te vor face să râzi.

1. Încearcă să observi florile de pe faianță, dar poate că nu vei reuși

Toaletele pot fi uneori mai greu de decorat de cât te-ai fi așteptat. Riști să faci astfel de greșeli. Deși intenția celui care a decorat camera era să aleagă o faianță cu model, putem concluziona că nu acesta este modelul potrivit pentru o toaletă.

1-14-424x600-9426939
2. Când vrei cu disperare să ai un geam, dar nu există suficient spațiu

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Uneori, e bine să gândești anumite lucruri încă de la construcția casei. Dacă nu faci asta, ar fi bine să nu forțezi limitele, pentru că o fereastră acolo unde nu era gândită inițial s-ar putea să arate cam așa.

2-14-450x600-9507630

3. Acest panou din mall-ul din Dubai ar putea aduce confuzie în rândul clienților

Bună seara. Cum ai nota facilitățile noastre? Excelente Bune Medii Proaste. Însă cine a gândit fețele, cu siguranță nu avea o stare emoțională prea bună.

3-15-600x438-5864814

4. Un hipopotam la toaletă sau o pistă de bowling?

Cine s-ar fi gândit că locul din care îți iei mingile de bowling poate arăta așa? Probabil că nici designerul care l-a conceput, pentru că seamănă mai degrabă cu altceva.

5-13-600x458-2400293

5. Pur și simplu… de ce?

Unii oameni chiar vor să își îngreuneze viața, altfel cum poți să explici asta?

6-13-600x369-9262541

6. S-ar putea să simți durere doar citind asta

Ass separator- separator de fund. Unii oameni ar trebui să fie mai atenți și la alegerea cuvintelor.

7-12-600x331-2051794
7. Poți observa scopul

Cu siguranță poți observa scopul acestui coș, dar și mai sigur, nu vezi niciun obstacol. Important era să fie făcut un coș, nu și aspectul casei sau al balconului.

8-11-296x600-1781018

8. Scări periculoase

Mai bine să aluneci pe aceste scări decât să te sprijini de această balustradă ascuțită.

9. Chelnerii ar putea iubi acest restaurant drăguț

Design-ul interior nu e tocmai de dat la o parte și cu siguranță proprietarii au muncit mult. Însă funcționalitatea sa este egală cu zero. Și nici acele scări nu par să ajute foarte mult.

10-9-450x600-9554834

10. Să sperăm că acolo este suc

Unde mai poți întâlni niște lucruri care să te uimească atât de tare decât în reclamele publicitare? Includerea unei fetițe pe un afiș care promovează paharele de vin este greu de înțeles. Să sperăm, totuși, că ea are suc în paharul său.

11-6-435x600-2655056

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.