10 poze uluitoare la care îți va lua ceva timp să te prinzi care e faza


Fotografiile sunt cea mai bună modalitate prin care poți surprinde și păstra pentru totdeauna momentele frumoase din viața ta. Când le privești, îți trezesc amintiri și te introduc într-o stare care te fac să retrăiești momentul respectiv din nou și din nou.

E uimitor ce poți face uneori cu o cameră foto sau chiar un telefon dacă ai inspirație. De cele mai multe ori, cel mai important lucru de care ai nevoie este pasiune. Pasiunea, creativitatea și momentul potrivit, te pot ajuta să faci niște poze extraordinare care îi vor face pe ceilalți să spună „wow”!!!

Dacă vrei să faci și tu poze interesante, trebuie să știi că nu ai nevoie de aparatură sofisticată. În prezent, telefoanele mobile au camere destul de bune, iar în lumina potrivită poți face adevărate opere de artă. Ai nevoie de puțin exercițiu și odată ce începi să îți pui viziunea în aplicare, s-ar putea să fii surprins de ce rezultate poți obține.

Iată câteva exemple de asfel de poze care ar lăsa pe oricine cu gura căscată:


 

1. Poate că fizica pare plictisitoare, dar când ai un astfel de profesor, lucrurile devin mult mai interesante

1-6-600x451-5366310Cum îți explici asta?

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2. Poți să te distrezi și fără o placă de surf

2-6-600x584-1566485

Oare asta înseamnă când un prieten îți spune că poți să te bazezi pe el?

3. „Viața este ca un con de înghețată. Cel mai bine să te bucuri de ea înainte să se topească.”

3-6-600x574-6156538

 

4. „Cine are nevoie de respirația dragonului, când am puterea curcubeului ?!”

4-6-600x536-9543870

5. Evrika

5-6-600x506-2654863

Fotografia aceasta este superbă.

 

6. „Ai grijă unde aterizezi”

6-5-600x515-7698666

7. Asta da super putere

8-4-600x407-9007220

Acest grup de prieteni a reușit să facă o poză destul de amuzantă.

8. Ia niște nori la pachet pentru mai târziu

7-5-600x480-5069375

9. Jocul cu mingea de foc

9-4-600x475-9116087

 

10. Cum te văd prietenii tăi

10-2-400x600-4956700

Foarte tare! E destul de impresionant acest colaj de fotografii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.