10 PROBLEME cu care se confruntă femeile GRAVIDE


Sarcina durează aproape 40 de săptămâni și între timp corpul tău se confruntă cu multe probleme diferite. Aceste probleme apar din diverse motive. Sarcina provoacă o mulțime de realinieri și reajustări în corpul tău, ceea ce duce la aceste probleme. Iată o listă cu principalele probleme cu care se confruntă o femeie în timpul sarcinii.

1. Mâncărimi în zona mamelonului

E posibil să ai mereu sfârcurile zgâriate pentru că mâncărimea poate apărea destul de des. Motivul este alăptarea. În timpul sarcinii, corpul tău este lactant și mărirea sânilor și a mamelonului va duce la iritarea zonei. Pentru o ușurare, trebuie să aplici cremă cu unt de cacao.

2. Mergi la baie des


Vezica urinară este sub presiune din cauza uterului în expansiune și, ca rezultat, simți nevoia să mergi la baie foarte des. Ar trebui să încerci exerciții Kegel (exerciții de întărire și tonifiere a mușchilor din plafonul pelvin). Exercițiile Kegel te pot ajuta să previi incontinența urinară.

3. Secreție vaginală

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Creșterea nivelului de secreție de estrogen de către organism cauzează un nivel mai mare de secreție. Te sfătuim să porți lenjerie din bumbac sau absorbante zilnice. Dacă secreția are un miros foarte puternic și ai senzații de arsură, adresează-te imediat medicului.

4. Gaze

În timpul sarcinii, e posibil să ai de-a face cu o mulțime de probleme de digestie. Ai mult mai puțin spațiu în burtă, ceea ce face ca absorbția de alimente să fie făcută cu dificultate. De aici rezultă excesul de gaze. Ar trebui să eviți alimentele grase și alegi porții mai mici .

5. Probleme cu acneea

Se simte ca și cum zilele tale de adolescență se întorc. Cantitatea imensă de schimbări hormonale care se petrec în organismul tău este responsabilă pentru acest lucru. Ar trebui să te adresezi medicului pentru o soluție.

6. Probleme legate de somn

Sarcina duce la schimbarea tiparelor de dormit și, în consecință, vei avea și multe vise nebune. Aceste vise adesea cauzează disconfort și îți distrug somnul. Singura soluție este să găsești o soluție să elimini stresul din viața ta. Acest lucru va ajuta la reducerea întreruperilor de somn.

7. Ai libidou crescut (SAU NU )

Libidoul tău te va păcăli tot timpul. Uneori, el poate să crească din cauza creșterii fluxului de sânge în organism și poate scădea din cauza epuizării sau a oboselii.

8. Grețuri de dimineață

Grețurile de dimineață se întâmplă în timpul primelor luni de sarcină. Poți ajunge să vomiți sau nu. De fapt, greața poate apărea oricând din zi. După trei luni de sarcină, acest sentiment încet începe să scadă.

9. Crampe

Crampele sunt comune, dar înfricoșătoare. Apar atunci când uterul se extinde pentru dezvoltarea copilului. Există o senzație de tragere de ambele părți ale abdomenului și durerea se aseamănă unei înjunghieri. Ar trebui să faci o baie caldă, să faci exerciții de relaxare și să bei multe lichide pentru a rămâne hidratată.

10. Vene varicoase

Varicele, umflarea și sarcina merg mână în mână. Varicele apar pe picioare pentru că transporți greutate excesivă, presurizând partea inferioară a corpului.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.