8 REGULI DE ÎMBRĂCAT pe care ar trebui să le știe TOȚI BĂRBAȚII

Nu numai fetele au grijă de cum arată – și băieții vor să arate cel mai bine. Știm că sfaturile pentru bărbați nu sunt așa des întâlnite ca cele pentru femei, așa că iată câteva:

1. Ai grijă de mâinile tale

Băieții nu cauă să aibă mâini fine, dar asta nu înseamnă că trebuie să le neglijezi complet. Unghiile netăiate pline de grăsime și murdărie nu sunt deloc attractive.

2. Barba five o’clock nu se potrivește tuturor

Aceasta poate părea grozavă și puțin rebelă, dar doar dacă ai părul potrivit pentru asta. O barbă neregulată și subțire va arăta de parcă ai uitat să te bărbirești. De asemenea, nu îți lăsa părul să crească pe gât.

3. Să ai mereu dinți strălucitori și respirația proaspătă

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Nu uita că zâmbetul e una dintre cele mai importante trăsături ale tale. Niște dinți galbeni și o respirație urât mirositoare pot strica totul, așa că asigură-te că te speli pe dinți în mod regulat și nu sări peste vizitele la dentist.

4. Hidratează-ți pielea

E important să-ți hidratezi pielea în mod regulat. Aspru e una, dar uscat și crăpat e cu totul altceva. Nu ai nevoie de ceva prea sofisticat,o cremă hidratantă simplă e de ajuns.

5. Exfoliază-ți pielea

Pentru o piele curată, exfoliază-ți fața de două ori pe săptămână cu un scrub de calitate. Exfolierea îndepărtează pielea moartă și uscată și oprește apariția acneei.

6. Folosește șamponul potrivit pentru tipul tău de păr

Nu folosi cel mai ieftin șampon pe care îl poți găsi, alege unul potrivit tipului tău de păr. Nu contează numai mirosul, ci și ingredientele – vitamina E îți hrănește părul.

7. Tunde-ți mereu părul

Tunsoarea nu trebuie să fie un eveniment annual. Tunde-te regulat la un salon bun. Un păr îngrijit arată că ai grijă de tine și asta spune multe despre ce fel de persoană ești.

8. Scapă de părul nedorit

Ai grijă la sprâncenele prea stufoase, de părul din nas și din urechi dacă nu vrei să arăți ca un personaj de desene animate. Nu trebuie să faci asta în fiecare zi și nu trebuie să depui mult effort, dar vei observa diferența.

9. Mergi la sală mai des

Exercițiile te vor menține în formă, îți vor îmbunătăți circulația sângelui și vor mări cantitatea de oxigen care ajunge la organele interne și la piele, care va străluci.

10. Mănâncă bine

Ce mănânci și ce bei poate să afecteze drastic felul în care arăți. Mănâncă multe fructe și legume, bea multă apă și renunță la grăsimi și la alimentele procesate, ca să arăți bine și să încetinești semnele îmbătrânirii.

 

Iată câteva sfaturi pentru bărbații care vor să arate mereu grozav – citiți și puneți în practică:

8 REGULI DE ÎMBRĂCAT pe care ar trebui să le știe TOȚI BĂRBAȚII

1.

a-1-505x1200-3816980

2.

b-1-384x1200-4533303

3.

4.

e-1-578x1200-7969693

5.

f-1-562x1200-9789289

6.

g-1-484x1200-5157233

7.

h-1-387x1200-8115097

8.

i-9652902

 

Iată și ce articole vestimentare trebuie să eviți:

Există câteva piese vestimentare pe care nicio femeie din lume nu le apreciază, nici chiar dacă sunt purtate de cel mai atractiv și mai chipeș bărbat din lume. În orice caz, majoritatea vor evita să își exprime aversiunea cu voce tare de frică să nu rănească sentimentele băieților.

Iata 10 articole vestimentare pe care femeile le urăsc:

Un decolteu foarte adânc la un tricou sau o bluză

1-tricou-4569449

Dacă un pulover en coeur obișnuit îi conferă unui bărbat mai mult stil și mai multă atractivitate, un decolteu foarte adânc arată doar ieftin și vulgar.

Pantalonii foarte scurți

2-pantaloni-scurti-1916323

Pantalonii scurți pentru băbați care nu ajung până la genunchi continuă să le placă anumitor bărbați, dar rămân totuși complet de neînțeles pentru efectiv toate femeile. Ideea e că picioarele păroase aproape goale în locuri publice mai degrabă fac femeile să se îndepărteze, în loc să le atragă.

Tricourile cu slogane sau glume învechite

3-tricou-9433822

Un tricou cu un slogan arată de multe ori de parcă o reclamă ar urla de pe pieptul persoanei care îl poartă. Acesta nu e cel mai bun mod de a atrage atenția. E o idee mult mai bună să porți ceva simplu, dar de bună calitate, decât să încerci să îi faci pe oameni să se concentreze asupra unui gând sau unei glume banale.

Șlapii

4-papuci-8154966

Șlapii ar trebui să fie purtați – de către bărbați sau femei – numai pe plajă și nicăieri altundeva. Într-un decor urban pur și simplu nu arată bine.

O vestă purtată în combinație cu un tricou

5-vesta-7158766

Bărbații aleg uneori să poarte o vestă peste un tricou pentru a se evidenția și a însufleți o înfățișare ce altminteri ar fi fost banală. Din nefericire, majoritata femeilor nu găsesc asta atrăgător, iar în cel mai rău caz li se pare ridicol. O vestă ar trebui să fie purtată numai ca parte dintr-un costum.

Curele cu sigle mari și multe ținte

6-curea-9497367

O curea supradimensionată cu o siglă mare în loc de o cataramă sau una cu ținte și un logo țin de o modă învechită. E mult mai bine să preferi o curea clasică din piele care are o singură funcție: să îți țină pantalonii pe tine.

Un costum larg

7-costum-1-2771438

Costumul este unul dintre cele mai sexy și mai stilate piese din garderoba unui bărbat – dar asta doar în cazul în care i se potrivește perfect. Un costum larg nu o să aibă efectul scontat asupra niciunei femei din jurul tău.

Hainele roz

8-barbat-in-roz-9608371

Femeilor le e adesea greu să explice de ce nu le place cum arată bărbații îmbrăcați în roz. Tot ceea ce contează însă e că bărbații înțeleg că asta nu e ceva atrăgător pentru majoritatea femeilor.

Blugii foarte strâmți

9-blugi-stramt-1655138

Nu e nimic în neregulă cu blugii skinny ca atare, dar când încep să semene cu colanții femeilor ei tind să îndepărteze femeile, în loc să le atragă.

Mărgelele și bijuteriile 

10-bijuterii-1-3178242

Nu e niciodată o idee prea bună să porți prea multe bijuterii, și asta se aplică și bărbaților tot atât de mult ca femeilor. Unul sau două accesorii stilate și de bună calitate sunt suficiente pentru a te face să arăți bine – nu mai mult.

Deci ce ar trebui să poarte un bărbat pentru a arăta stilat?

În afară de a avea bun gust la haine și accesorii, un bărbat trebuie mai ales să fie aranjat și îngrijit, să aibă grijă ca hainele să-i fie curate, să poarte mereu măsura potrivită și să scape de lucrurile vechi la momentul potrivit. Fiecare femeie va aprecia asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.