10 REGULI după care se ghidează o femeie ÎNGRIJITĂ


În lumea de azi o femeie trebuie să facă multe eforturi pentru a se îngriji, evidențiindu-și punctele forte și ascunzându-și punctele slabe.

Iată care sunt cele 10 reguli pe care trebuie să le știe o femeie îngrijtă:

1. Ai grijă de părul tău

Nu mai suntem în secolul XVIII, când anumite coafuri rezistau zile întregi fără îngrijire. E important să ai un păr curat și fără mătreață, dacă nu vrei să dai dovadă de prost gust. Podoaba capilară este cel mai de preț accesoriu al unei femei.


2. Alege-ți hainele în conformitate cu silueta ta

O femeie stilată știe să aleagă hainele care o avantajează. Trebuie să-ți pui în valoare punctele forte și să ascunzi micile imperfecțiuni ale corpului. Nu cumpăra niciodată haine care nu sunt măsura ta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Îngrijește-ți tenul

Chipul este, se poate spune, cartea de vizită a fiecăruia. Ai grijă să nu exagerezi cu machiajul și apelează la masaj facial pentru a reduce ridurile de expresie. Învestește în produse cosmetice de calitate și nu ieși niciodată nearanjată din casă.

4. Manichiura este cartea ta de vizită

Nu trebuie neapărat să ai niște unghii lungi, e important însă să fie curate și îngrijite.

5. Ai grijă de corpul tău

O femeie îngrijită este o femeie frumoasă, motiv pentru care este foarte important să ai grijă de condiția ta fizică. Nu e suficient să fii bine îmbrăcată, trebuie să ai grijă de imaginea și sănătatea ta.

6. Spune nu imprimeurilor

Oricât de îngrijite ți-ar fi chipul și mâinile, hainele cu animal-print denotă vulgaritate. Dacă ești o femeie stilată și serioasă, e mai bine să le eviți.

7. Învață să mergi pe tocuri

O pereche de pantofi cu toc comozi te va face să te simți mai încrezătoare și mai frumoasă și îți va alungi picioarele.

8. Parfumul

Parfumul reprezintă semnătura ta, te ajută să ai încredere în tine și să fii atrăgătoare. Nu exagera cu aromele dulci – alege mai degrabă ceva ușor și plăcut.

9. Siguranță de sine și zâmbet

Zâmbetele sunt atrăgătoare și răspândesc buna dispoziție printre cei apropiați. Asigură-te că dinții tăi sunt curați și drepți și că ai o respirație proaspătă.

10. Pune accent pe calitate

Degeaba ai dulapul plin de haine și încălțăminte dacă niciuna dintre acestea nu au personalitate şi nu au un aspect estetic plăcut. Este mai important să investești  în produse de calitate. Evită bijuteriile și articolele cu aspect ieftin și optează pentru modele clasice, care nu se vor demoda niciodată. Până la urmă nu contează cantitatea, ci calitatea!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.