10 REGULI după care se ghidează o femeie ÎNGRIJITĂ

În lumea de azi o femeie trebuie să facă multe eforturi pentru a se îngriji, evidențiindu-și punctele forte și ascunzându-și punctele slabe.

Iată care sunt cele 10 reguli pe care trebuie să le știe o femeie îngrijtă:

1. Ai grijă de părul tău

Nu mai suntem în secolul XVIII, când anumite coafuri rezistau zile întregi fără îngrijire. E important să ai un păr curat și fără mătreață, dacă nu vrei să dai dovadă de prost gust. Podoaba capilară este cel mai de preț accesoriu al unei femei.

2. Alege-ți hainele în conformitate cu silueta ta

O femeie stilată știe să aleagă hainele care o avantajează. Trebuie să-ți pui în valoare punctele forte și să ascunzi micile imperfecțiuni ale corpului. Nu cumpăra niciodată haine care nu sunt măsura ta.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Îngrijește-ți tenul

Chipul este, se poate spune, cartea de vizită a fiecăruia. Ai grijă să nu exagerezi cu machiajul și apelează la masaj facial pentru a reduce ridurile de expresie. Învestește în produse cosmetice de calitate și nu ieși niciodată nearanjată din casă.

4. Manichiura este cartea ta de vizită

Nu trebuie neapărat să ai niște unghii lungi, e important însă să fie curate și îngrijite.

5. Ai grijă de corpul tău

O femeie îngrijită este o femeie frumoasă, motiv pentru care este foarte important să ai grijă de condiția ta fizică. Nu e suficient să fii bine îmbrăcată, trebuie să ai grijă de imaginea și sănătatea ta.

6. Spune nu imprimeurilor

Oricât de îngrijite ți-ar fi chipul și mâinile, hainele cu animal-print denotă vulgaritate. Dacă ești o femeie stilată și serioasă, e mai bine să le eviți.

7. Învață să mergi pe tocuri

O pereche de pantofi cu toc comozi te va face să te simți mai încrezătoare și mai frumoasă și îți va alungi picioarele.

8. Parfumul

Parfumul reprezintă semnătura ta, te ajută să ai încredere în tine și să fii atrăgătoare. Nu exagera cu aromele dulci – alege mai degrabă ceva ușor și plăcut.

9. Siguranță de sine și zâmbet

Zâmbetele sunt atrăgătoare și răspândesc buna dispoziție printre cei apropiați. Asigură-te că dinții tăi sunt curați și drepți și că ai o respirație proaspătă.

10. Pune accent pe calitate

Degeaba ai dulapul plin de haine și încălțăminte dacă niciuna dintre acestea nu au personalitate şi nu au un aspect estetic plăcut. Este mai important să investești  în produse de calitate. Evită bijuteriile și articolele cu aspect ieftin și optează pentru modele clasice, care nu se vor demoda niciodată. Până la urmă nu contează cantitatea, ci calitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.