10 scene din filme RUȘINOASE pe care actorii ar vrea să le uite

Actorii regretă adesea anumite scene în care joacă. Uneori sunt de acord să facă parte din filem dubioase, alteori sfârşesc prin a fi obosiţi, atât mental, cât şi fizic. Iată câteva exemple de scene pe care actorii ar vrea să le uite:

Hugh Jackman- Movie 43

1-3068356
După marele succes pe care l-a avut în Mizerabilii, actorul Hugh Jackman s-a implicat în Movie 43, o comedie plină de umor negru. Cu toate acestea, Jackman nu a considerat că a fost un film amuzant. Unul dintre motive este scena unde Beth, interpretată de Kate Winslet, este la o întâlnire ascunsă cu Davis, jucată de Hugh Jackamn, care pare să aibă o bilă în gât. Criticii nu au avut păreri bune despre film, iar majoritatea actorilor nu au apărut la premieră.

Arnold Schwarzenegger – Hercules in New York

2-3632484
Arnold spune că a fost un film ieftin la care continuă să râdă pentru că este foarte jenant, mai ales personajul lui. „Într-o scenă, trebuia să mă lupt cu un urs, care nu arăta deloc a urs. Era un băiat cu blana de urs pusă peste el. A fost ridicol.”

Jennifer Lawrence – Passengers

FOLLOW ME

3-448x800-1379361
Actriţa a mărturisit că n-a fost foarte încântată atunci când s-a filmat scena de dragoste din filmul Passangers. Lawrence a fost îngrijorată pentru că a fost prima dată când s-a dezbrăcat în faţa camerelor, iar soţul ei Chris Patt a adăugat şi mai multă presiune situaţiei. După ce s-a filmat scena, Lawrence s-a întors acasă şi singurele ei griji au fost că a sărutat un bărbat căsătorit şi avea un gol foarte mare în stomac.

Martin Sheen- Apocalypse Now

4-4370702
În scena iniţială, fiind băut şi foarte obosit, căpitanul Willard a făcut dezastru în camera sa de hotel. Personajul împrăştie totul în jurul lui, sparge oglinda cu pumnul şi intră într-o depresie agonizantă, cu corpul sângerând. Ar fi fost totul bine dacă era doar un joc, dar actorul chiar a fost băut în timpul dublajului. Ziua următoare, când Sheen s-a întors în camera sa şi a văzut sânge pe pat, a fost îngrozit.

Nicole Kidman – Big Little Lies

5-7828091
Actriţa a jucat rolul unei femei numite Celeste care suferea din cauza unui soţ abuziv. Era o femeie educată şi sofisticată care a fost nevoită să stea în umilinţă în loc să-şi salveze mariajul. „Îmi aintesc cum zăceam pe podea în ultimul episod, îmbrăcată doar cu lenjeria intimă, fiind pur şi simplu aruncată pe jos. Doar zăceam şi nu ma puteam ridica.” După filmări, actriţa s-a întors la hotel unde a fost nevoită să spargă fereastra de la camera ei blocată ca să intre. Kidman a regretat momentele de furie cauzate de scenele umilitoare la care a luat parte.

Bryan Cranston – Breaking Bad

6-2589012

Actorul Bryan Cranston care l-a interpretat pe Walter White n-a putut să nu verse o lacrimă de fiecare dată când şi-a amintit de scena în care a fost nevoit să vadă cum moare în faţa ochilor săi iubita studentului său. În această scenă, White doar stă şi priveşte fără să încerce să ajute. “Personajul a vrut să răspundă într-o modalitate omenească, a vrut să ajute.” Actorul a derulat acestă scenă teribilă foarte mult timp şi chiar s-a blestemat pentru indiferenţa de care a dat dovadă personajul.

Alfie Allen – Game of Thrones

7-699x800-4528701
Actorul care l- a interpretat pe Theon Greyjoy a declarat că noaptea nunţii Sansei şi a lui Ramsay Bolton a fost una dintre cele mai proaste scene pentru el. Bolton i-a cerut lui Theon să asiste la umilirea lui Stark.

Jessica Alba – Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer

8-4018191
În 2007, Jessica Alba a jucat rolul unei supereroine, Susan Storm. Se presupune că trebuia să înceapă să plângă într-o scenă. A încercat din răsputeri să încerce să parăcât mai natural, dar Tim Story tot continua să o critice spunând : „Arată prea real, prea dureros. Poţi să fii mai drăguţă când plângi?„ Apoi i s-a spus să nu mai aibă nicio expresie,iar ea a luat-o personal.”

Reese Witherspoon şi Robert Pattinson- Water for Elephants

9-5382258
Cineva să-i aducă un spray nazal lui Pattinson!” sunt probabil cuvintele pe care actriţa Reese le striga după scena în care trebuia să-l sărute pe starul din Twilight. „Avea un nas mucios. Nu era atrăgător sau plăcut.” Filmatul scenei de dragose a fost foarte dificil pentru Pattinson. „O făceam în timp ce eram mort de răcit și îmi curgea nasul.”

Leonardoo DiCaprio șiTobey Maguire – Don’s Plum

10-3803079
Este foarte dificil pentru cei doi actori să nu găsească o scenă de care să nu le fie ruşine. Au făcut schimb de glume vulgare, au râs, şi-au suflat nasul şi au ţinut monologuri în baie timp de 86 de minute. DiCaprio şi Maguire au considerat că a face parte din acest proiect nu i-a pus într-o lumină tocmai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.