10 SCHIMBĂRI pe care le poți face pentru a avea o casă mai frumoasă

Odată cu trecerea timpului, chiar și lucrurile care la început ni se păreau originale, ajung să ne plictisească și chiar să ne obsedeze. Iar dacă tot exista posibilitatea de a le schimba, într-un mod foarte simplu și necostisitor, ar fi păcat să investim mulți bani, pe o noua canapea sau o noua mobilă. Iată cum poți face asta.

Vă vom prezenta cum vă puteți transforma casa, folosind doar niște pensule și vopsea.

1. Interiorul dulapurilor

Pereții albi au fost dintotdeauna puțin cam plictisitori. Cumpără o vopsea într-o nuanță colorată și înveselește-ți bucătăria. Schimbarea va fi una vizibilă și credem noi că te va binedispune în fiecare dimineață, în care-ți vei căuta ceașca de cafea, în „noul” dulap.


2. Ușile interioare

Nu este necesar să vopsești întreaga ușă, ci doar capătul ei (spre clanță). Ar fi bine să folosești o nuantă strălucitoare, puternică, dar care să se potrivească și cu interiorul. Peste un timp, nici tu nu vei înțelege cum ai trăit cu vechile uși monotone.

FOLLOW ME


3. Soneria

În general, aceasta are culoarea gri. Fă o schimbare! Alege o culoare vie și bucură-te de rezultat.


4. Fețele sertarelor

Dacă mobila începe să te plictisească, este timpul să faci ceva. Pentru a avea parte de un rezultat wow, fără a intra în bugetul familiei, vopsește fețele sertarelor și scapă de decorul monoton.


5. Scaunele

În general, oamenii cred că pentru a avea o casă cu stil, aceasta trebuie să fie cât mai simplă, deloc extravagantă, pentru a avea bun gust. Nu este deloc adevărat! Dacă alegi corect culorile, interiorul va arăta decent și așa. Picioarele scaunelor pot fi vopsite după bunul plac, făcându-le astfel mai interesante. Suntem siguri că-i vei surprinde pe toți.


6. Ramele ferestrelor

Majoritatea oamenilor optează pentru banalele rame albe, însă noi vrem să îți oferim puțin curaj. Experimentează și oferă-le puțină culoare!


7. Pereții

Dacă nu vrei să exagerezi, pune accent pe un singur perete al camerei. Alege cu mare atenție culoarea care se potrivește cel mai bine. Camera va căpăta o strălucire aparte, care va contribui cu siguranță și la starea ta de spirit. Este important să știm că spațiul în care ne petrecem cel mai mult timp are un impact puternic asupra stării noastre de spirit.


8. Tavanul

Este o variantă rapidă și destul de ieftină pentru a da un aer fresh interiorului casei tale.

9. Rafturile de pe perete

În cazul în care te-ai plictisit de rafturile vechi și banale, tot ce trebuie să faci este să încerci să le restilizezi, după bunul plac. Dacă ai o cameră simplă, albă, poți chiar să le vopsești în culorile curcubeului. Lasă-ți imaginația să lucreze!


10. Masa

Să presupunm că masa pe care ai cumpărat-o în urmă cu câțiva ani începe să ți se pară cam banală. Nicio problema! Ia o pensulă, vopsea și în scurt timp problema este rezolvată!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.