10 SECRETE bine ascunse pe care angajații din CAZINOURI și de la JOCURILE DE NOROC nu ți le vor spune niciodată

Luminile, zâmbetele, luxul, banii- acestea sunt lucrurile asociate, de obicei, cu un cazino. Ei bine, trebuie să știi că totul nu este chiar atât de frumos și atrăgător pe cum pare.

Iată 10 secrete pe care niciun proprietar de cazino nu ar vrea să le știi:

1. Luminile și muzica sunt alese special
Te-ai întrebat vreodată de ce în toate cazinourile există nenumărate lumini stralucitoare și detalii atrăgătoare? Ei bine, acesta este doar unul dintre multe trucuri care folosesc cazinourile pentru a te face să cheltuiești mai mult. Psihologii spun că lumina roșie și muzica rapidă împing jucătorii să ia decizii mai rapide și, în cele din urmă, să cheltuiască mai mulți bani.

2. Cu cât mai mulți oameni, cu atât mai lent este jocul
Câștigătorii profesioniști, surprinzător, aleg să joace la mese pline. Și au mai multe motive pentru asta. Mai întâi de toate, mai mulți oameni de la masă înseamnă un joc mai lent, cu mai mult timp pentru gândire. În plus, premii gratuite (băuturi gratuite, de exemplu) sunt în mod obișnuit legate de timpul pe care un jucător îl petrece într-un cazinou

3. Securitatea este peste tot
Nu este vorba despre băieții de la intrare, ci despre camerele video. Acestea sunt răspândite peste tot, iar sistemul de recunoaștere facială va afla imediat cine ești, ce situație financiară ai și multe altele.

4. Jetoane cât mai mari
Cazinourile te încurajează să iei jetoane mai mari, acest lucru fiind legat de psihologie. Jetoanele mai mari te fac să cheltuiești mult mai mult, deoarece preferi să arunci unul de 25$, decât să numeri 5 jetoane de 5$.

FOLLOW ME

5. Nu există ceasuri sau ferestre
Este ușor să pierzi timpul într-un cazinou. Unul dintre motive este că, de obicei, nu există ceasuri sau ferestre acolo pentru a-ți spune cât timp ai petrecut deja înăuntru. Jocul te devorează, iar șederea la un cazinou devine mult mai lungă decât cea planificată .Astfel, cheltuiești mai mulți bani.

6. Keno
Șansele de a câștiga în keno sunt absolut îngrozitoare. Dar, dacă joci keno, ține cont de faptul că îți pui literalmente banii pe foc. Serios, nimeni nu ar putea să se potrivească cu toate cele 20 de numere pe un bilet de 20 de puncte. Șansele de a întâlni un unicorn sunt mai mari.

7. Ruleta
La fel ca și la keno, șansele sunt foarte mici (nu chiar la fel de mici, dar greu de avut).

8. Ambianța
Canapelele dintr-un casino sunt întotdeauna foarte drăguțe, muzica este la locul ei, lumina îți oferă o stare de ușoară transă.

9. Locația
Ai observant vreodată cât este de întortochiat drumul până la toaletă? Asta pentru a te face să te oprești la un alt tip de joc tentant și pentru a cheltui alți bani.

10. Câștig ocazional
În general, dacă vezi pe cineva care a câștigat o sumă mare de bani, ești și tu și mai motivat să joci în continuare. Totuși, nu este cea mai bună alegere. Câștigurile sunt ocazionale, iar cu siguranță, cei ce câștigă mult, au pierdut înainte dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.