10 SECRETE care te vor ajuta să mergi pe TOCURI

Deşi unele femei pare că au un talent înnăscut la a merge pe tocuri, a învăţa să faci asta nu e mai diferit decât a învăţa orice altceva. Odată ce înveţi lucrurile de bază, nu le vei uita niciodată.

Iată niște secrete legate de cum să mergi pe tocuri ca o profesionistă:

1. Asigură-te că pantofii ți se potrivesc: Nu vei reuși niciodată să mergi cu ei dacă pantofii nu au mărimea potrivită – ori te vor bate ori picioarele îți vor aluneca.

2. Mergi încet: Nu vei putea să mergi la fel de repede ca și cum ai merge cu niște pantofi sport, așa că nici nu încerca.

3. Pune mai întâi tocul pe pământ când pășești: Nu trebuie să îți pui tot piciorul pe pământ dintr-o dată, ci doar tocul. Exersează.

4. Nu te uita în jos la picioare: Uită-te spre destinație, nu la pantofi. Asta te va mai calma și te va mai echilibra.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

5. Zgârie partea de jos a pantofilor noi înainte să-i porți: Zgârie talpa pantofilor cu glaspapir pentru o tracțiune mai bună atunci când mergi pe suprafețe alunecoase.

6. Cumpără pantofi cu tălpi rezistente: Caută pantofi cu tocuri mai groase, rezistente, mai ales dacă ești novice. Tălpile rezistente sau cu platforme îți for oferi puțină protecție.

7. Stai dreaptă: Dacă nu ești obișnuită să porți tocuri, s-ar putea să te apleci ușor în față, dar asta te va destabiliza. Mergi cu spatele drept și capul sus pentru un echilibru mai bun.

8. Uită-te la drumul din față: Tocurile nu sunt făcute pentru terenuri accidentate, așa că fii atentă la orice ți-ar putea pune probleme.

9. Ia pauze regulate: Fă pauze și stai jos de fiecare dată când poți. Dacă ieși seara, odihnește-te o dată la 20 de minute.

10. Mergi în ritmul muzicii: Fredonează una din melodiile tale preferate. Mergi pe un ritm și va părea mai mult că dansezi. Vei fi mai grațioasă.

Citește și: Cum să ASORTEZI corect PANTOFII cu hainele

Există o mulţime de culori şi nuanţe şi nu toată lumea are un gust impecabil şi un simţ al stilului ca să le combine cu uşurinţă. Desigur, totul e destul de arbitrar în lumea modei, dar dacă vrei să te simţi confortabil poate că ar fi o idee bună să ţii cont de sfaturile stiliştilor. Iată mai multe detalii:

1. Pantalonii albi

Albul este o culoare de bază, care poate fi combinată aproape cu orice. Stiliștii nu recomandă să porți pantaloni albi cu pantofi negri, nici când e o ținută casual, nici când e una mai office, deoarece arată destul de pretențios.

2. Pantalonii gri și gri închis

Aceștia pot să fie combinați cu orice culoare. Dacă nu știi ce pantaloni să alegi pentru o pereche de pantofi, ia-ți unii gri. E o lege universală.

3. Pantalonii negri

Se crede că negrul se potrivește la orice. De fapt, nu totul se potrivește cu negrul. Cu siguranță nu ar trebui să porți pantaloni negri cu pantofi albi sau cu unii într-o nuanță de maro. Negrul este o culoare mai de afaceri, maroul una pentru fiecare zi. Alege niște pantofi colorați dacă vrei să creezi o imagine interesantă.

4. Pantalonii crem

Pentru astfel de pantaloni e mai bine să alegi pantofi în nuanțe deschise și în niciun caz negru, pentru că se creează un contrast prea puternic.

5. Pantaloni maro deschis

Pantofii negri și gri nu se potrivesc cu pantalonii maro deschis. Poți purta la ei pantofi burgundy sau chiar verzi. Evită însă întotdeauna griul.

6. Pantaloni maro închis

E destul de greu să îi combini. Nu purta pantalonii maro închis cu pantofi gri, negri sau roșu-violet. O combinație foarte interesantă ar fi să îi porți cu verde sau albastru închis.

7. Pantaloni albaștri

Pantalonii din denim (fie că sunt de un albastru închis, fie că sunt mai deschiși) merg cu orice. Sunt universali.

8. Pantalonii verzi, kaki sau măslinii

Aceste culori nu se potrivesc niciodată cu pantofii verzi. Alege altă culoare și vei fi irezistibilă.

9. Nuanțele de burgundy

Cu pantalonii de această nuanță se potrivește orice, mai puțin mov și maro închis. Poți chiar să îi combini cu verde sau albastru dacă vrei ceva strălucitor. Poți să alegi o nuanță de gri dacă vrei o imagine clasică.

Fiindcă e foarte important să știi cum să combini culorile hainelor, iată ce poți încerca anul acesta:

1. Verde cu galben

Nimic nu e mai frumos decât mirosul ierbii proaspăt tăiate într-o zi caldă de vară, iar această combinație de culori exprimă chiar asta.

2. Albastru deschis și roz

Nuanțele deschise de roz și albastru poate că par subtile, dar vor atrage atenția dacă le combini cum trebuie.

3. Gri și roz

Poți să folosești această combinație tot anul, pentru că nu există niciun fel de limite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.