10 secrete pentru a merge pe tocuri ca o adevărată lady

Mulți bărbați ar spune că nu e nimic mai amuzant decât o femeie care poartă tocuri înalte, deși să nu poată să meargă în ele. Nu te îngrijora, la un moment dat, toate ne-am aflat în situația de a purta tocuri deși nu ne descurcam prea bine pe ele, dar nimeni nu s-a născut învățat, nu?

Pentru a te ajuta să te simți confortabil și încrezătoare în încălțămintea preferată, iată câteva sfaturi pe care să le ai în vedere:

1. Fă pași mici

Pentru a arata elegant, ar trebui să faci pași mici, fără să îndoi genunchii mai mult decât de obicei. Dacă încerci să faci pași mari, așa cum facem în mod normal, în pantofii de zi cu zi, mersul tău nu va arăta natural.

2. Pășește mai întâi pe călcâi, apoi pe vârf

3. Ține spatele drept

FOLLOW ME

2-4-600x450-6586532

O femeie frumoasă trebuie să aibe o postură impecabilă. Îndreaptă umerii și ține bărbia paralelă cu podeaua. Astfel, mușchii abdominali se vor strânge, stomacul se va aplatiza, și vei arăta mai elegantă și mai subțire.

4.  Mergi în linie dreaptă

Pune un picior în fața celuilalt și întinde vârfurile, astfel încât să balansezi puțin șoldurile. Va fi nevoie de puțină practică, dar merită.

5. Exersează acasă

Dacă urmează un eveniment important, ar trebui să faci câteva lucruri în avans pentru a te asigura că vei merge perfect: Zgârie tălpile pantofilor pentru a le face mai puțin alunecoase. Dacă pantofii sunt noi și vrei să îi faci mai moi, pune-ți șosete de lână și poartă pantofii 10 minute. Învață să mergi pe scări: pășește cu toată talpa când cobori și cu vârful când urci.

6. Învață să stai în picioare pe tocuri

3-4-600x447-5726766

Nu este vorba numai despre mers- ar trebui să fii capabilă și să stai frumos în picioare. Pune călcâiul unui picior la mijlocul celuilalt într-un anumit unghi. Astfel, greutatea se va lăsa pe un singur picior, iar când simți că obosești, poți schimba pentru a deplasa gretatea de pe un picior pe altul.

7. Fă pauze

În cazul în care vrei să porți  tocuri înalte pe tot parcursul zilei si ai dureri, ia pauze din când în când. Nu-ți scoate pantofii pentru că picioarele se vor umfla și când îți vei pune tocurile din nou, va fi mult mai dureros.

8. Nu purta tocuri prea des

Alternează între diferite înălțimi de toc, dar încearcă să porți cât mai des pantofi plați și confortabili. Purtatul excesiv de tocuri îți poate afecta sănătatea.

9. Alege încălțările potrivite

4-4-600x448-4846152

Dacă ai purtat teniși toată viața, nu te grăbi să cumperi stiletto de 15 centimetri. Începe cu ceva cu un toc mai mic și mai statornic.

10. Alege măsura potrivită

Nimic nu-ți va salva mersul dacă porți pantofi prea strâmți. Niciodată nu cumpăra pantofi mai mici  sau mai mari decât măsura ta. Dacă, totuși, ai de ales între un pantof mai lărguț și unul prea strâmt, alege-l pe primul, pentru că îl poți purta cu un dress. f

oto: wikihow.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.