10 tipuri de HAINE pe care nu ai vrea să le vezi pe STRADĂ

Zeci lucruri diferite pot inspira designerii de modă să scoată noi colecții pe podium și pe piață. Dar lucrurile pe care urmează să le vezi în acest articol nu vor avea o explicație logică.

Da, e nevoie de multă imaginație pentru a deveni designer în orice domeniu, dar unele lucruri chiar ar trebui păstrate într-un calculator, într-un folder ascuns, sau dacă e vorba de haine, ar trebui aruncate.

1. Dezastru de colorare la spălare

1-9-450x600-7248299
Nu suntem siguri de ceea ce s-a întâmplat cu pantalonii ei, însă curajul sau nebunia de a ieși așa într-un magazin poate ar trebui apreciate.

2. În loc să folosească sigla Universității pentru a înlocui „C” din cuvântul centru, ei doar o plasează neglijent

2-9-450x600-9294088
În străinătate sunt foarte comune bluzele cu numele universitățiilor pe ele. Spre exemplu, aceasta. Designul însă este o dezamăgire.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Acești blugi costă 168 de dolari

3-9-374x600-7536212

Da, știm că trendurile în modă au luat-o razna acum. Trebuie să plătești din ce în ce mai mult pentru cât mai puțin material. Dacă bunici au avut de ripostat împotriva blugilor rupți, ce ar spune acum ?

4. Când nu poți să te decizi la nuanța pantalonilor

5-9-450x600-8748116
Dacă nu ești sigur ce nuanță de jeans să alegi, mai ales că există acum multe opțiuni pe piață, un designer îți oferă o soluție- cumpără o pereche de blugi 2 în 1.

5. Șosete Star Wars înfricoșătoare

6-9-600x600-3219500

Aceste Șosete Star Wars păreau chiar interesante până să fie puse în picioare, când situația a devenit mai degrabă înspăimântătoare.

6. Tricoul acesta pare puțin confuz “treisprezece/12”

8-7-600x562-3536465

Cel care a făcut printul pentru acest tricou sigur a avut o probemă la școală cu numerele.

7. Print floral nereușit

9-6-425x600-3584319

Printurile florale sunt de mult timp la modă și poți să le porți în orice ținută, chiar și în pantalonii pentru sport. Dar în cazul în care piesa vestimentară este mulată, ar trebui să acorzi o mai mare atenție la felul în care sunt așezate florile. S-ar putea să îți strice ziua un astfel de print.

8. Minionii n-au arătat niciodată așa ciudat

10-6-600x600-5440510

Iubitele personaje iubite de copiii, și nu numai, din toată lumea au început să își facă apariția și pe diferite piese vestimentare, ajungând chiar și pe costumele de baie. Poate să fie din cauza faptului că nu este suficient material pentru ca minionii să fie prezentați așa cum arată de fapt, dar un minion pe un costum de baie arată chiar înfricoșător.

9. Această rochie de mireasă lasă impresia că din spate izvorăște un lac

11-3-410x600-4961385

Femeile din toată lumea au început să se plictisească de rochiile clasice de prințesă. Asta plus imaginația desginerilor a dus la crearea unor astfel de modele de rochii.

10. Elsa nu mai arată cum știai tu


Personajele Disney apar din ce în ce mai des oriunde te uiți în jur, jucării, haine, piese de design interior și chiar și pe transportul în comun. Doar că designerii care au făcut acest poster au vrut să o aducă puțin în actualitate pe Elsa.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.