10 TRUCURI care ajută părul să crească mai REPEDE

Dacă vrei păr lung, dar acestuia îi ia o veșnicie să crească, te vei bucura să auzi că poți accelera viteza creșterii lui. Trebuie să ai mare grijă de părul tău dacă vrei cosițe lungi. Hrănește-l cum trebuie cu ajutorul remediilor naturale și părul va crește mult mai repede.

Iată 10 metode care ajută părul să crească mai repede:

1. Rozmarin

Acesta mărește circulația sângelui în scalp, destupă foliculii de păr și întărește rădăcinile. Amestecă niște picături de ulei esențial de rozmarin cu două linguri de ulei de măsline și masează-ți scalpul. Lasă-l acolo o jumătate de oră, apoi spală-te cu șampon și clătește.

2. Mulți omega-3

Acizii omega-3 care se găsesc în pește, precum somonul, sunt buni pentru sistemul cardiovascular și încurajează creșterea părului. Poți să mănânci mai mult pește sau ai putea lua suplimente de ulei de pește.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Masajul scalpului cu ulei fierbinte

Masajul îmbunătățește circulația la nivelul scalpului și îți face părul să crească mai repede. Încălzește ulei de măsline sau de cocos și masează-te cu mișcări circulare timp de 5 minute. Lasă uleiul în păr jumătate de oră și apoi spală-te cu șampon.

4. Schinduf

Acesta conține proteine care hrănesc părul și lecitină, care îl hidratează și îl întărește. Lasă în apă peste noapte o cană de semințe de schindurf. Scurge apa și apoi macină semințele până obții o pastă fină. Masează-te și lasă pasta în păr pentru jumătate de oră, apoi clătește. Repetă procedura un tim pentru cele mai bune rezultate.

5. Uleiul de ricin

Acesta e bogat în vitamina e și acizi grași omega-9. Masează-ți scalpul cu câteva picături de ulei de castor și câteva de ulei esențial de rozmarin.

6. Ouă

Ouăle conțin aceleași lucruri ca și părul, de aceea sunt eficiente. Amestecă două gălbenușuri de ou cu două lnguri de ulei de măsline. Aplică pe păr, lasă pentru 20 de minute apoi spală-te cu apă caldă.

7. Oțet de mere

Acesta curăță în mod natural părul și echilibrează pH-ul. Spală-te cu șampon și apoi clătește-ți părul cu un amestec egal de oțet de mere și apă. Lasă-l vreo 10 minute și apoi clătește-te cu apă normală.

8. Suc de cartofi

Aceștia conțin vitamina A, C și D. Aplică sucul de cartofi pe păr, lasă-l 15 minute și apoi șamponează.

9. Ulei de mentă

Acesta ucide bacterile de pe scalp și stimulează foliculii de păr. Amestecă trei picături de ulei esențial de mentă cu trei linguri de ulei de măsline și masează-ți părul și capul. Lasă 15 minute și apoi spală-te cu un șampon delicat.

10. Suc de ceapă

Acesta miroase puțin urât, dar ajută părul să crească mai repede deoarece conține sulf. Aplică sucul pe păr și pe scalp și lasă-l 15 minute. Spală-te cu șampon – mirosul o să dispară, iar tu vei avea un păr sănătos.

0 comentarii pe “10 TRUCURI care ajută părul să crească mai REPEDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.