10 trucuri care ajută părul să crească mai REPEDE


Dacă vrei păr lung, dar acestuia îi ia o veșnicie să crească, te vei bucura să auzi că poți accelera viteza creșterii lui. Trebuie să ai mare grijă de părul tău dacă vrei cosițe lungi. Hrănește-l cum trebuie cu ajutorul remediilor naturale și părul va crește mult mai repede.

Iată 10 metode care ajută părul să crească mai repede:

1. Rozmarin

Acesta mărește circulația sângelui în scalp, destupă foliculii de păr și întărește rădăcinile. Amestecă niște picături de ulei esențial de rozmarin cu două linguri de ulei de măsline și masează-ți scalpul. Lasă-l acolo o jumătate de oră, apoi spală-te cu șampon și clătește.


2. Mulți omega-3

Acizii omega-3 care se găsesc în pește, precum somonul, sunt buni pentru sistemul cardiovascular și încurajează creșterea părului. Poți să mănânci mai mult pește sau ai putea lua suplimente de ulei de pește.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Masajul scalpului cu ulei fierbinte

Masajul îmbunătățește circulația la nivelul scalpului și îți face părul să crească mai repede. Încălzește ulei de măsline sau de cocos și masează-te cu mișcări circulare timp de 5 minute. Lasă uleiul în păr jumătate de oră și apoi spală-te cu șampon.

4. Schinduf

Acesta conține proteine care hrănesc părul și lecitină, care îl hidratează și îl întărește. Lasă în apă peste noapte o cană de semințe de schindurf. Scurge apa și apoi macină semințele până obții o pastă fină. Masează-te și lasă pasta în păr pentru jumătate de oră, apoi clătește. Repetă procedura un tim pentru cele mai bune rezultate.

5. Uleiul de ricin

Acesta e bogat în vitamina e și acizi grași omega-9. Masează-ți scalpul cu câteva picături de ulei de castor și câteva de ulei esențial de rozmarin.

6. Ouă

Ouăle conțin aceleași lucruri ca și părul, de aceea sunt eficiente. Amestecă două gălbenușuri de ou cu două lnguri de ulei de măsline. Aplică pe păr, lasă pentru 20 de minute apoi spală-te cu apă caldă.

7. Oțet de mere

Acesta curăță în mod natural părul și echilibrează pH-ul. Spală-te cu șampon și apoi clătește-ți părul cu un amestec egal de oțet de mere și apă. Lasă-l vreo 10 minute și apoi clătește-te cu apă normală.

8. Suc de cartofi

Aceștia conțin vitamina A, C și D. Aplică sucul de cartofi pe păr, lasă-l 15 minute și apoi șamponează.

9. Ulei de mentă

Acesta ucide bacterile de pe scalp și stimulează foliculii de păr. Amestecă trei picături de ulei esențial de mentă cu trei linguri de ulei de măsline și masează-ți părul și capul. Lasă 15 minute și apoi spală-te cu un șampon delicat.

10. Suc de ceapă

Acesta miroase puțin urât, dar ajută părul să crească mai repede deoarece conține sulf. Aplică sucul pe păr și pe scalp și lasă-l 15 minute. Spală-te cu șampon – mirosul o să dispară, iar tu vei avea un păr sănătos.

 


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.