10 TRUCURI de frumusețe pe care le vor ADORA toate femeile

Înțelepciunea femeilor nu cunoaște limite. Fiecare fată poate arăta minunat fără să piardă timp și bani, dacă știe câteva trucuri inteligente. Iată niște exemple:

10. Încălzește rujul vechi pentru a-l face să pară nou

Ia rujul, pune o lumânare sub el și încălzește-l. Materialul colorat se va topi și se va întinde. Atunci când rujul tău s-a răcit complet, va fi ca nou.

9. Înainte de a folosi ondulatorul pentru gene, încălzește-l

Înainte de a utiliza ondulatorul pentru gene, ține-l sub apă fierbinte pentru o clipă sau încălzește-l cu un uscător de păr. Efectul va dura mai mult

8. Vaselina îndepărtează punctele negre

FOLLOW ME

Toate produsele de frumusete populare pot fi nocive pentru pielea ta, dar există o modalitate sigură și, cel mai important, rapidă de a elimina punctele negre. Spală-te pe față și aplică vaselină pe pielea curată. După cinci minute stoarce petele negre cu un șervețel uscat

7. Confecționează-ți un rimel ecologic care nu-ți afectează genele sau pielea

Macină mai multe pastile de carbon activat. Adaugă gel de aloe și amestecă-l cu pulberea de carbon. Acest tip de rimel oferă un machiaj de bună calitate și, în același timp, nu face niciun rău ochilor și pielii.

6. Folosește o bandă adezivă pentru a împiedica împrăștierea bucăților de unghii tăiate

Dacă te-ai săturat să găsești bucățele mici de unghii prin toate colțurile apartamentului tău, atașază o bucată de bandă adezivă pe forfecuță. Acest lucru va rezolva problema.

5. Asigură-te că periile de machiaj durează mai mult

Pensulele de machiaj își păstrează forma și integritatea dacă sunt spălate și uscate vertical frecvent. Un clipboard îți va fi de folos. Doar prinde de el un elastic de cauciuc pentru a fixa periile.

4. Balsam de buze este un agent minunat pentru înmuierea cuticulelor

Utilizează balsam de buze pentru cuticule în loc de un balsam regulat. Acesta conține componente care fac pielea din jurul unghiilor mai fină, vindecă microfisurile și oferă hidratare suplimentară.

3. Nu folosi un prosop dacă dorești să ai un ten catifelat

Acest truc este destul de popular în Coreea. Totul e simplu: după ce te speli pe față, nu te șterge cu un prosop, ci aplică direct o cremă hidratantă. Astfel, pielea ta va absorbi mai bine crema și va rămâne moale.

2. Încălzește ambalajul produsului de frumusețe preferat pentru a obține și ultima picătură

Dacă aproape că ai rămas fără anticearcăn și nu ai timp să cumperi unul nou, încălzește ambalajul cu un uscător de păr. Vei putea astfel să folosești și ce a mai rămas pe fund.

1. Testează nuanțele rujului pe buricele degete pentru a alege cea potrivită

De regulă, testăm nuanțele de ruj pe încheietura mâinii. Totuși, ar fi mai bine să le încerci pe buricele degetelor, deoarece au același pigment de roșu ca și buzele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.