10 trucuri de stil care te ajută să pari bogată, chiar dacă nu ești

Pentru a arăta minunat nu e nevoie să îți cumperi haine de firmă extraordinar de scumpe. Chiar și vedetele aleg uneori haine de producție în masă, nu numai în viața de zi cu zi, ci și pe covorul roșu. Iată câteva sfaturi pentru a alege corect acest tip de haine, ca să fii stilată și elegantă:

1. Alege culori naturale

Culorile pot să fie atât pastelate, cât și strălucitoare, dar e necesar să fie nobile și naturale. Evită culorile neon și cele fluorescente – acestea îți oferă un aer ieftin.

2. Alege croieli laconice și minimaliste

Când vine vorba de hainele produse în masă, e destul de dificil să găsești ceva cu o croială de calitate – dar nu chiar imposibil. E mai bine să alegi croielile drepte, laconice.

3. Fii atentă la relevanța și calitatea decorațiunilor de pe haine

FOLLOW ME

Uită-te cu atenție la calitatea aplicațiilor, a broderiilor și a inscripțiilor. Dacă ai îndoieli legate de aceste lucruri, nu cumpăra articolul vestimentar respectiv.

4. Obișnuiește-te cu lucrurile din piele de căprioară

Dacă trebuie să alegi dintre piele artificială și piele de căprioară artificială, alege-o pe ultima. E ușor să faci diferența între cea artificială și cea naturală (numai experții în modă le pot deossebi). E însă foarte ușor să îți dai seama dacă un articol vestimentar din piele a fost cumpărat de la un magazin de firmă sau de la unul de producție în masă.

5. Nu-ți cumpăra lucruri mici

Dacă vrei să ai un aer de femeie bogată, nu trebuie să arăți de parcă ai împrumutat niște haine din dulapul surorii tale mai mici. Nu cumpăra chestii mici sau haine pe care speri să le porți atunci când vei mai slăbi – cumpără numai ce știi sigur că vei purta acum, nu într-un viitor fantomatic.

6. Cumpără-ți haine tricotate

Fii întotdeauna atentă la compoziția hainelor. Dacă sunt făcute din materiale sintetice, nu vor arăta prea bine după prima spălare. E mai profitabil să plătești ceva mai mult pentru produsele tricotate, din lână naturală sau ccașmir.

7. Fii atentă la pantofi

E posibil să găsești în magazinele de masă pantofi demni de atenția ta – de la piele naturală până la unii confortabili, suficient de la modă și la un preț acceptabil.

8. Caută materiale naturale

Și în magazinele de masă e destul de posibil să găsești rochii și bluze făcute din mătase naturală, jachete și eșarfe din lână și haine din cașmir.

9. Alege costume elegante

În magazinele de masă există o mulțime de costume care îți dau un aer bogat. Trebuie doar să le alegi pe cele din materiale de calitate, care ți se potrivesc perfect.

10. Ai grijă la accesorii

Dacă vrei să lași impresia că ai un statut înalt, cel mai bine ar fi să investești în bijuterii de piele, de la firme mai serioase, pe care să le poți folosi mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.