10 trucuri de stil care te fac să pari mai BOGATĂ, chiar dacă nu ești

Imaginea unei femei stilate și îngrijite se poate realiza nu doar prin haine și accesorii scumpe. Poți crea un look ideal chiar și cu puțini bani, dacă ai bun gust și știi ce să alegi. În plus, nu doar hainele sunt cele care contează. O femeie poate fi atrăgătoare și prin comportament, prin inteligență sau printr-un parfum bine ales.

Iată 10 sfaturi ale stiliștilor de care ar trebui să ții cont:

1. Axează-te pe o singură culoare

Un outfit de excepție poate fi realizat alegând o singură culoare de bază, precum și deriavetele ei. Alege cu atenție nuanțele și joacă-te cu texturile. Materialele groase, în combinație cu un pulover din cașmir realizează o combinație incredibil de eficientă.

Regula de bază: Cu cât ești mai simplă, cu atât vei părea mai elegantă

2. Stilul vintage

FOLLOW ME

Noile tendințe nu sunt neapărat și cele mai bune. În primul rând, un astfel de look poate fi foarte costisitor. În plus, există un risc mult mai mare de a greși și de a crea o ținută comică. Din cauza materialelor ieftine, poți da greș foarte ușor.

Regula de baza: creeză-ți o garderobă alcătuită din elemente de bază, clasice, pe care să le accesorizezi diferit, în funcție de starea de spirit. Acestea vor oferi un aer fresh look-ului tău.

3. Bijuteriile

Bijuteriile scumpe sunt încă la mare căutare, dar, în ziua de astăzi, se pune mai mult preț pe un aspect calitativ și pe cât mai multă originalitate.
Regula de bază: Accesoriile ar trebui să-ți reflecte personalitatea

4. Gențile bine structurate

Geanta este una dintre cele mai importante piese din garderoba unei femei. Este chiar un indice al statutului. Alege genți cu forme geometrice bine definite, care să-ți completeze ținuta. Ar fi bine să cumperi 1-2 genți care să fie de calitate și versatile

Regula de bază: Cumpără genți din piele, care, deși vor fi mai scumpe, vor rezista mai mult timp. Acest lucru se aplică și în cazul curelelor și pantofilor.

5. Coafura potrivită

Orice look de excepție are nevoie și de o coafură pe măsură. Aceasta poate face minuni, chiar dacă ținuta nu este cea mai reușită.
Regula de bază: Fă din styling o activitate zilnică. Folosește ondulatoare sau plăci de îndreptat părul. Dacă nu ești foarte pricepută, pe internet există o mulțime de tutoriale care te vor ajuta.

6. Machiaj cât mai natural

În ziua de astăzi, există o regulă nescrisă care afirmă faptul că imaginea și statutul unei femei țin și de cât este de simplu machiajul său zilnic.
Regula de bază: Machiajul trebuie doar să corecteze unele imperfecțiuni și să-ți scoată în evidență calitățile. Așadar, nu exagera!

7. Parfumul

Parfumul trebuie ales și el cu mare grijă. Indiferent de cum arăți, dacă miroși bine, lumea te va percepe diferit. Parfumul ideal te va face să te simți mai atrăgătoare și mai stăpână pe tine. Regula de bază: Este bine să investești în parfumuri. Acestea trebuie alese dupa propriile gusturi, nu după ce spun reclamele.

8. Îngrijirea mâinilor

Mâinile sunt ca o oglindă, reflecând grija pe care ți-o acorzi.  Regula de bază: Îngrijeste-ți mâinile în fiecare zi. Manichiura trebuie să fie mereu pusă la punct.

9. Nu exagera cu shoppingul

Ar fi bine să scapi de obsesia de a cumpăra cât mai multe haine. În loc să cumperi o cantitate mare de produse inutile, investește în cele cu adevărat folositoare. Regula de bază : Cumpără doar ce îți trebuie

10. Lasă la vedere o singură parte a corpului

Dacă vrei să ai o imagine seducătoare, dar nu vulgară, lasă-ți la vedere o singură zonă a corpului. Regula de bază: Dacă în partea de sus ai optat pentru o bluză decoltată, partea inferioară ar trebui acoperită. La fel și invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.