10 trucuri GENALE pentru MAȘINI

Nu e ușor să ai grijă de mașina ta. Să îți cureți mașina la spălătorie poate fi destul de costisitor. Iată însă câteva trucuri pentru mașini pe care le poți folosi pentru a avea o mașină confortabilă și pregătită pentru călătorii lungi.

Aceste trucuri sunt perfecte pentru cei ce iubesc mașinele:

1. Colectarea deșeurilor

E dificil să ai un coș de gunoi adevărat în mașină și nici pungile de plastic nu sunt prea convenabile. Poți folosi un recipient pentru cereale – e destul de încăpător și nu ocupă spațiu.

2. Navigarea prin GPS

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Să-ți folosești telefonul cu o mână, încercând să miști volanul cu cealaltă poate fi extrem de periculos. Folosește niște agrafe și un elastic de cauciuc pentru a-ți prinde telefonul în locul pentru aerul condiționat.

3. Lichidele

Poate fi puțin periculos să ții diverse lichide în mașină. Aranjează sticlele într-o cutie.

4. Deodorant

Adaugă 4-5 picături de ulei esențial pe un cârlig și obții un deodorant pentru mașină făcut acasă.

5. Monedele

Poți păstra restul într-o cutie de gume.

6. Insectele

Ștergătoarele de mașini nu pot înătura toate urmele de insecte. O poți face tu cu niște insecte.

7. Abțibildul pe mașină

Dacă vrei să dezlipești un abțipild de pe mașină, folosește un uscător de păr și o lamă pentru a-l înlătura. Mașina va fi ca nouă.

8. Fast-food

În atenția tuturor mâncăcioșilor dezordonați – vă puteți organiza masa într-o cutie de duș. Poftă bună!

9. Centura – pernă de siguranță

Aceasta este pentru călătoriile lungi.

10. Gustările

Pune-le în niște recipiente pentru cafea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.