10 trucuri INGENIOASE de MACHIAJ

Nu e nevoie să fii profesionistă pentru a avea un machiaj frumos, natural. Trebuie doar să știi câteva trucuri de-ale specialiștilor și vei reuși să îți faci singură cele mai reușite tipuri de make up.

Iată 10 trucuri pe care trebuie să le știi:

1. Folosește bandă adezivă pentru o linie bine definită

Poți folosi un card de credit când aplici fardul de pleoape sau dermatograful, dar trebuie să stai nemișcată s-ar putea să nu faci mișcări precise. Banda adezivă e o soluție mult mai bună.

2. Mascara perfectă

Mascara ar trebui să fie înlocuită la vreo trei luni, dar se poate usca între timp. Dacă se întâmplă asta, adaugă în ea câteva picături de picături de ochi, mișcând ușor periuța înăuntru.

FOLLOW ME

3. Mișcă peria de la mascara într-o parte și în alta pentru gene mai dese

Acest tip de mișcare va duce la o acoperire completă a genelor. Așteaptă 5 minute înainte să aplici al doilea strat.

4. Truc pentru buze voluminoase

Există moduri prin care îți poți face buzele să pară mai mari fără să apelezi la operații. Aplică creionul de buze dincolo de conturul natural al buzelor, păstrând forma lor naturală.

5. Aplică fond de ten cu mișcări orientate în jos

Când aplici produse de curățare și hidratare e bine să folosești mișcări orientate în sus, pentru o piele fermă, iar când aplici fond de ten mișcări orientate în jos, ca să nu evidențiezi firișoarele de păr.

6. Mărește-ți ochii

Poți folosi dermatograf alb în colțurile interioare ale ochilor sau poți folosi highlighter deasupra sprâncenelor.

7. Fardul de pleoape perfect

Dacă ți se pare că fardul nu arată atât de bine ca pe ambalaj, poți aplica întâi o cremă colorată, care va scoate la iveală culoarea reală a fardului.

8. Amestecă nuanțele de ruj

Buzele vor părea mai pline dacă aplici o nuanță mai închisă pe cea de jos. Poți aplica o nuanță mai deschisă și în centrul buzei de jos, pe care să o amesteci bine cu nuanța mai deschisă.

9. Folosește o bază

Va face machiajul mai vibrant, acoperi roșeața și va face ca machiajul să reziste mai mult.

10. Încălzește ondulatorul de gene

Dacă faci asta, va funcționa mai bine și genele vor rămâne ondulate mai mult timp. Încălzește ondulatorul cu un uscător de păr sau cu puțină apă caldă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.