10 trucuri INGENIOASE de MACHIAJ

Nu e nevoie să fii profesionistă pentru a avea un machiaj frumos, natural. Trebuie doar să știi câteva trucuri de-ale specialiștilor și vei reuși să îți faci singură cele mai reușite tipuri de make up.

Iată 10 trucuri pe care trebuie să le știi:

1. Folosește bandă adezivă pentru o linie bine definită

Poți folosi un card de credit când aplici fardul de pleoape sau dermatograful, dar trebuie să stai nemișcată s-ar putea să nu faci mișcări precise. Banda adezivă e o soluție mult mai bună.

2. Mascara perfectă

Mascara ar trebui să fie înlocuită la vreo trei luni, dar se poate usca între timp. Dacă se întâmplă asta, adaugă în ea câteva picături de picături de ochi, mișcând ușor periuța înăuntru.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Mișcă peria de la mascara într-o parte și în alta pentru gene mai dese

Acest tip de mișcare va duce la o acoperire completă a genelor. Așteaptă 5 minute înainte să aplici al doilea strat.

4. Truc pentru buze voluminoase

Există moduri prin care îți poți face buzele să pară mai mari fără să apelezi la operații. Aplică creionul de buze dincolo de conturul natural al buzelor, păstrând forma lor naturală.

5. Aplică fond de ten cu mișcări orientate în jos

Când aplici produse de curățare și hidratare e bine să folosești mișcări orientate în sus, pentru o piele fermă, iar când aplici fond de ten mișcări orientate în jos, ca să nu evidențiezi firișoarele de păr.

6. Mărește-ți ochii

Poți folosi dermatograf alb în colțurile interioare ale ochilor sau poți folosi highlighter deasupra sprâncenelor.

7. Fardul de pleoape perfect

Dacă ți se pare că fardul nu arată atât de bine ca pe ambalaj, poți aplica întâi o cremă colorată, care va scoate la iveală culoarea reală a fardului.

8. Amestecă nuanțele de ruj

Buzele vor părea mai pline dacă aplici o nuanță mai închisă pe cea de jos. Poți aplica o nuanță mai deschisă și în centrul buzei de jos, pe care să o amesteci bine cu nuanța mai deschisă.

9. Folosește o bază

Va face machiajul mai vibrant, acoperi roșeața și va face ca machiajul să reziste mai mult.

10. Încălzește ondulatorul de gene

Dacă faci asta, va funcționa mai bine și genele vor rămâne ondulate mai mult timp. Încălzește ondulatorul cu un uscător de păr sau cu puțină apă caldă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.