10 trucuri pe care știu să le folosească toate femeile FRUMOASE! Au ieșit la iveală!

Fiecare femeie știe cât e de greu să arăți întotdeauna perfect și că e nevoie de mult timp și effort pentru asta. Din fericire, există o mulțime de trucuri care îți pot face viața mai ușoară. Iată câteva exemple:

1. Rimelul îți poate ascunde rădăcinile de păr care au crescut

Doamnele care își vopsesc părul într-o culoare închisă știu cât e de aiurea să ți se vadă rădăcinile. Poți să scapi însă destul de ușor de această problemă, aplicând rimel pe ele.

2. Poți să ai bucle naturale fără bigudiuri

Nu trebuie să apelezi la niște bigudiuri speciale pentru a-ți face părul să pară că e ondulat natural. Poți să îți răsucești părul și să îl încălzești cu foehnul. Dacă ai părul gros, va trebui să îl răsucești de mai multe ori.

3. Creionul e bun pentru ondularea părului

FOLLOW ME

Iată un alt truc bun pentru o coafare rapidă. Dacă nu ai bigudiuri, răsucește-ți părul în jurul unui creion și încălzește fiecare șuviță de păr cu o placă de îndreptat.

4. Un șervețel nu-ți va lăsa părul să se mai electrizeze

Dacă pui un șervețel pe perie, ca în imagine, pe ea nu vor mai rămâne fire de păr. Acesta nici nu se va mai electriza după aceea.

5. Amidonul rezolvă problema părului uleios

Părul multor femei devine uleios prea repede. Puțini știu însă că această problemă poate fi rezolvată ușor – părul tău va rămâne curat pentru mai mult timp dacă aplici amidon de porumb sau pudră de talc la rădăcini.

6. Periuța de dinți îi poate da volum părului

Poți să ai un păr voluminos și fără a folosi șampoane speciale sau produse de styling elaborate. Doar perie-l foarte bine, de la vârfuri spre rădăcini, cu o periuță de dinți. Schimbarea va fi evidentă.

7. Uleiul de lavandă îți poate oferi niște gene minunate

Dacă adaugi două picături de ulei de lavandă în rimel, genele tale vor fi separate și vor părea mai lungi. De asemenea, uleiul de lavandă accelerează creșterea părului, așa că vei avea o surpriză plăcută după ce folosești un asemenea rimel timp de câteva zile.

8. Bandă adezivă pentru machiajul ochilor

Folosește bandă adezivă atunci când îți machiezi ochii și îți vei termina treaba de două ori mai repede. Ca să nu îți rănești tenul, aplică banda mai întâi pe mână, apoi dezlipește-o și pune-o lângă ochi.

9. Transformă orice machiaj de zi într-unul de seară

Pentru a-ți transforma machiajul tău natural de zi într-unul de seară, pur și simplu aplică un ruj îndrăzneț. Acesta va schimba complet look-ul tău!

10. Aspirina îți întărește părul și te scapă de petele roșii

Un scrub de aspirină îți va face pielea metodă și te va ajuta să scapi de petele roșii. Udă cu puțină apă câteva tablete, aplică-le pe față și spală-te după cinci minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.