Unde dispar toate lucrurile pe care le pierd copiii

Săptămâna trecută am luat-o pe Alesia de la un curs de gimnastică și când s-a urcat în mașină am observat că nu are pe ea geaca de trening în care eram sigură că am îmbrăcat-o. Așa că am rugat-o să meargă să o caute. S-a întors foarte senină și mi-a spus că a căutat-o în vestiar, dar nu o găsește. Am rugat-o să caute mai bine pentru că sunt sigură că a plecat îmbrăcată de acasă. Ea nu și nu.

Știu că v-am mărturisit că sarcina aduce și probleme cu memoria, dar de data asta eram sigură că nu greșesc. Dar am cedat și am ajuns acasă unde, nicio surpriză… geaca nu era. Normal că nu era. Asta este povestea vieții mele de mamă.

Alesia în fiecare săptămână pierde pixuri, rupe dresurile, pătează haine și rătăcește obiecte.

A trecut și Alex printr-o perioadă similară, când pierdea pixuri și stilouri și foarte rar haine. Acum se mai întâmplă din când în când, dar a devenit mult mai responsabil.

Alesiei încerc să-i explic în fiecare zi că trebuie să aibă mai multă grijă de lucrurile ei și îi spun că nu îi mai iau altele. Îi intră pe o ureche și iese pe alta. Când o întreb Alesia, unde e cravata ta? Dă din umeri și zice că nu știe. De ce nu ți-ai adus ghiozdanul de la școală? Aaa.. am uitat.

Vă rog spuneți-mi că nu sunt singura mamă care se confruntă cu așa ceva. Copiii voștri ce pierd?

FOLLOW ME

Vă îmbrățișez.

 

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

 

0 comentarii pe “Unde dispar toate lucrurile pe care le pierd copiii

  1. Pascu Gabriela says:

    Buna!! In grupa 0 si clasa I aveam o problema cu pierdutul de creioane cu grafit dar si cele colorate,niciodata nu avea o saptamana un set complet, acum este clasa aIII-a inca mai are probleme cu piedutul gumei de sters si a ascutitorii(nu prea le foloseseye dar le pierde mereu🤷‍♀️), nu esti singura care pateste asta,am avut si noi episoade cu ghiozdan uitat in banca,ghiozdan uitat in masina lui tati cand o ducea dimineata, numai spun de uitat caciuli, manusi iarna😂

  2. Hortensia Stefan says:

    Scriam mai sus despre copii! ce sa mai spun despre adulti? Sotul meu si-a uitat camasa de la uniforma; se presupune ca e mai atent decat un copil:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.