10 trucuri pe care trebuie să le știi ca să îți faci VIAȚA mai UȘOARĂ

Corpul uman poate fi comparat cu o mașinărie uimitor de complicată. De aceea, este foarte greu de control, în unele momente.  Iată 10 trucuri care te vor ajuta să-ți ții corpul sub control, pentru a evita momentele stânjenitoare:

1. Cum să oprești strănutul

Dacă ești într-un moment important, cum ar fi momentul suflării în lumânări la ziua ta de naștere și nu-ți dorești să strici totul cu un strănut, pune-ți degetul între buza superioară și nas și apasă. Vei vedea că strănutul va dispărea. Poți de asemenea să îți atingi cerul gurii cu limba.

2. Cum să auzi mai bine

Când ești într-un club sau la un concert, muzica este tare și nu-ți poți auzi prietenii vorbind. Împinge-ți tragusul în ureche și întoarce cealaltă ureche spre prietenul tău.

3. Cum să te liniștești atunci când te enervează ceva

FOLLOW ME

Această reacție poate fi explicată de stimularea nervului vag, ceea ce face ca inima să bată mai încet și să scadă tensiunea arterială. Dacă ești prins într-o situație îngrijorătoare într-un loc public, doar strânge pumnul, cu degetul mare scos și bagă-l în gură.

4. Cum să scapi de sughiț

Toată lumea are propriile rețete împotriva sughițului: scoate vârful limbii și atinge-l de o bucată de gheață sau înghite un cub de zahăr. Încearcă să-ți astupi urechile cu palmele și să bei un pahar cu apă dintr-o singură suflare. În plus, gândește-te că există un om are a sughițat timp de 68 de ani.

5. Cum să scapi de crampele din timpul alergatului

Dacă simți o durere în partea dreaptă, lasă-te pe piciorul stâng și expiră. La fel și invers. Acest lucru se datorează faptului că ai sărit peste încălzire.

6. Cum să te trezești mai repede

Este foarte simplu. Ține-ți respirația! Ritmul inimii se accelerează și corpul tău trimite o comandă pentru a activa un regim activ. Bărbaților nu li se recomandă să facă pregătire fizică 2 ore înainte de a merge la culcare.

7. Cum să nu mai fii morocănos

Secretul este simplu. Când ții un creion între dinți, mușchii care sunt implicați în a face un zâmbet ajung să lucreze. Impulsurile relevante sunt trimise la creier prin nervi și începe să producă endorfine. În cele din urmă, vei zâmbi în mod normal. Așa că, un simplu creion este soluția.

8. Cum să-ți dezvolți memoria

Tot ce trebuie să faci este să stai seara, în pat și să miroși o crenguță de rozmarin. Informațiile vor fi mult mai bine memorate.

9. Cum să scapi de senzația de amorțeală a piciorului

Cunoști acele furnicături și ace ce-ți trec prin tot piciorul, nu? Pentru a scăpa de această senzație, scutură-ți capul în timp ce simți că vine amorțeala. Astfel, mușchii se vor relaxa.

10. Cum să păcălești testul poligraf

Dacă ești nervos și inima îți bate prea repede, strânge-ți vârful nasului. Apoi astupă-ți urechile și expiră brusc. Vei simți că presiunea din urechile tale s-a schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.