10 TRUCURI pentru a avea o MANICHIURĂ perfectă


Pentru femei, aspectul unghiilor este foarte important, iar timpul petrecut „la manichiură” sunt asociate cu relaxarea. Fie că îți faci unghiile la salon sau acasă, este important să acorzi atenție celor mai mici detalii pentru un look ideal.

Iată 15 trucruri care te vor ajuta să îți creezi sau să îți împrospătezi frumusețea unghiilor:

Paiete

1-sclipici-4571035


Dacă ți s-a luat oja puțin și nu ai timp să îți refaci unghiile, poți rezolva problema aplicând paiete. E mai bine să aplici bucăți mari folosind un ac sau o scobitoare, nu o pensulă.

Picături

2-unghii-9602672

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Acestea arată impresionant pe oja mată, fiindcă accentuează volumul și fluiditatea.

Ziar

3-ziar-2323508

Folosește un ziar obișnuit pentru a crea o manichiură neobișnuită. Vei avea nevoie de ojă, dischete de bumbac și alcool, vodka sau parfum pentru a transfera literele pe unghii. Vor fi transferate și elementele printate, de asemenea.

Bandă adezivă

3-unghii-5701581

Pentru a obține manichiura franțuzească perfectă sau motive geometrice, folosește bandă adezivă. De obicei se lipește bine de unghii și poate fi îndepărtată ușor.

Plase

5-unghii-7315512

O altă metodă improvizată este cea de a pune pe unghie o plasă și apoi să aplici oja pe deasupra.

Aracet

6-unghii-9704220

Soluția de protecție a pielii un lichid special care crează un strat protector pe cuticule și pe pielea din jurul unghiei. Poți folosi însă adeziv PVA obișnuit pentru că are același efect.

Un burete

8-unghii-7850658

Pentru a obține un efect gradient, folosește un burete obișnuit.

Agrafe de păr 

9-unghii-1489852

Pentru a obține bulinele perfecte, înmoaie un capăt al agrafei în ojă și apoi picură pe unghie.

Fard de pleoape

10-unghii-2295468

Dacă vrei ca machiajul și manichiura să fie de aceeași culoare sau ai fard de pleoape în plus, adaugă-l în ojă transparentă.

O pensulă de fard de pleoape

11-unghii-9958993

Dacă folosești fard de pleoape pentru manichiură și vrei ca paietele să fie inegale, aplică-le cu o pensulă.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.