10 TRUCURI pentru HAINE care te vor salva în momentele de CRIZĂ

Deseori se întâmplă să apară situații neplăcute, legate de aspectul tău, mai ales de îmbrăcăminte. Ei bine, acest lucru chiar îți poate ruina ziua. Erai într-o mare întârziere, când, dintr-o dată, și s-a desfăcut un nasture. Ce faci în această situație?

Iată 10 trucuri care te vor ajuta să eviți astfel de momente:

1. Soluția salvatoare pentru fuste, atunci când bate vântul

Îți place la nebunie să porți fuste, însă vântul de afara nu îți dă pace? Este foarte posibil ca lenjeria ta intimă să devină subiect de discuție pentru toți cei din jurul tău. Soluția este să iei 6-10 monede pe care să le legi de tivul fustei. Acestea vor îngreuna fusta și nu vei mai avea probleme.

2. Pantalonii pentru gravide

Sarcina are și ea părțile ei mai puțin bune. Ei bine, în jurul celui de-al doilea trimestru, în mod inevitabil, află că unele dintre fuste și blugi preferate nu se vor mai putea închide. Nu îți face griji! Tot ce trebuie să faci este să-ți pui un corset care să-ți țină strânși blugii. Acesta ar trebui să fie un pic mai gros.

FOLLOW ME

3. Cizmele cu blugi evazați

De multe ori poți întâmpina probleme atunci când vrei să porți cizme înalte cu blugi evazați. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui o pereche de șosete lungi, peste care să îți iei cizmele preferate.

4. Puloverul reinventat

Oricine are anumite pulovere de care nu se poate despărți, chiar dacă acestea par învechite și uzate. Trebuie doar să folosești o lama de ras. Puloverele tricotate s-ar putea să se deterioreze.

5. Pantalonii rupți

Folosește un capsator normal pe cusătura interioară a pantalonilor. Acest lucru te-ar putea salva pentru câteva ore.

6. Nasturi

Pentru a pune un nasture nou, poți să folosești o agrafă de hârtie. Este o variantă ideală pentru cei care nu se pricep la cusutul de mână.

7. Un alt tip de fier de călcat

Nu ai timp să-ți calci bluza și ești deja în întârziere? Te poate ajuta o placă de întins părul. Trebuie doar să fii foarte atentă pentru a nu distruge bluza în vreun fel.

8. Firele din nasturi

Acestea pot fi foarte enervante, deoarece nu au un aspect plăcut. Trage toate firele în interior și dă cu lac de unghii peste, pentru a le fixa.

9. Pantofii murdari

Mirosul pantofilor poate fi îndepărtat, cu foarte mare ușurință. Tot ce trebuie să faci este să pui un pliculeț de ceai în fiecare pantof și să lași să-și facă efectul peste noapte.

10. Pantofii din piele întoarsă

Acești pantofi sunt foarte greu de curățați, deci trebuie să fii foarte atentă cu ei. Dacă s-au murdărit, poți folosi o simplă periuță de dinți pentru a îndepărta ușor pata, fără a deteriora țesătura.

Toată lumea are nevoie de mici trucuri folositoare pentru situațiile de criză. Dacă nu ai timpul necesar pentru a face lucrurile exact ca la carte, aceste trucuri sunt soluția perfectă.  Dacă și tu cunoști alte trucuri ușoare și interesante, lasă-le în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.