10 TRUCURI prin care HAINELE tale arată ca NOI

10 TRUCURI prin care HAINELE tale arată ca NOI. Cu aceste trucuri veți scăpa de banii cheltuiți aiurea și multă energie risipită. Ieftin, ușor și rapid!

1. Puneți cuburi de gheață în uscător pentru a îndepărta ridurile.

Puneți câteva cuburi de gheață în uscător și puneți-l în mod mediu pentru aproximativ 15 minute. Cuburile de gheață se vor topi și se vor transforma în aburi, ceea ce va ajuta la eliminarea cutelor din îmbrăcăminte. În mod alternativ, puteți pune o șosetă umedă în uscător împreună cu hainele pline de cute.

2. Scapă de scamele de pe bluză cu un big.

Ia un big și cu mare grijă și ușor radeți scamele de pe bluză. Aveți grijă să nu faceți vreo gaură din greșeală.

3. Folosiți abur pentru a reface forma pălăriei fără a folosi echipament special.

Luați o tigaie mică și fierbeți apă în ea. Faceți focul mic și puneți o șapcă sau o pălărie deasupra tigaiei. Aburul va îndrepta treptat cutele și va reface forma pălăriei.

4. Restaurați hainele decolorate cu sare.

Se adaugă 150 g sare la ciclul de spălare. După ce ați introdus hainele și detergentul în mașina de spălat, turnați cantitatea de sare în tambur. În plus față de restabilirea culorilor, poate ajuta, de asemenea, să prevină că hainele noi să se decoloreze de la prima spălare. Puteți adăuga sare la fiecare tură de spălat. Sarea de masă obișnuită sau sarea de decapare ultra fină funcționează bine pentru acest lucru, dar evitați sarea de mare grosieră, deoarece nu se poate dizolva complet în mașina de spălat. Sarea este, de asemenea, un demachiant eficient, în special cu pete de sânge, mucegai și transpirație.

5. Folosiți agenți de albire pentru haine albe pentru a-și restabili albul original.


Înălbitorul casnic (hipoclorit de sodiu) este adesea folosit ca spălător de rufe albe. Cu toate acestea, compoziția sa chimică poate face ca hainele albe să devină galbene.

FOLLOW ME

Închideți nasturii și fermuarele hainelor înainte de a le spăla

Acordați câteva minute acestui proces înainte de a băga hainele la spălat. Astfel veți împiedica prinderea materialelor în fermuare sau desfacerea nasturilor. Riscați sp rupeți țesăturile și să deteriorați mecanismul de blocare.

7. Folosiți ață dentară pentru a face nasturii să țină mai mult timp.


Dacă doriți să împiedicați ca nasturii dvs. să nu cadă, trebuie doar să le coaseți cu ață dentară. Este un truc bun, în special pentru nasturii care au o uzură puternică.

8. Îndepărtați mirosul urât din pantofi cu bicarbonat de sodiu.


Măsurați cel puțin 1 lingură de bicarbonat de sodiu în fiecare pantof. Trebuie să folosiți suficient pentru a acoperi întreaga suprafață interioară a încălțămintei. Dacă aveți pantofi mari, este posibil să fie necesar să utilizați mai mult de 1 lingură.

9. Folosiți placă de îndreptat părul pentru gulerele de cămașă de fier.


Dacă chiar și după călcare, gulerul tău nu arată perfect, atunci o placă pentru păr îl va repara. Este, de asemenea, un pont de viață bun atunci când te grăbești și nu ai timp să scoți o masă de călcat. Doar aveți grijă să nu ardeți țesătura.

10. Bumbac care și-a pierdut din strălucire cu șampon pentru copii.

Bumbacul este poate cea mai ușoară greșeală de remediat datorită calităților sale ușor de manipulat. Tot ce ai nevoie este șamponul pentru copii. Puneți hainele într-un lighean cu apă călduță. Adăugați 2 linguri de șampon sau balsam pentru copii. Lasa-l la macerat 30 de minute. Strânege-ți hainele în mână și rotițile ca pentru stoarcere astfel încât să rămână umede. Apoi desfaceți-le cu grijă și așezați-le la uscat.

Este mai ușor să cumpărați ceva nou sau să încercați să restaurați un articol vechi? Vă rugăm să ne împărtășiți sfaturile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.