10 trucuri RAPIDE de frumusețe pe care orice femeie le poate încerca

În medie, o femeie petrece 55 de minute pe zi aranjându-se. Dacă ți se pare puțin cam prea multă, iată câteva trucuri care te vor ajua să economisești timp:

1. Dacă manichiura ta nu mai arată bine

Dacă manichiura ta nu mai arată bine și se cunoaște că unghia a crescut, poți să acoperi partea respectivă de unghie cu sclipici.

2. Dacă un nasture e pe punctul de a cădea

Dacă trebuie să pleci din casă și te temi să nu îți cadă vreun nasture, doar aplică peste el niște lac de unghi transparent.

3. Când dermatograful nu mai funcționează

FOLLOW ME

Când dermatograful tău nu mai desenează la fel de precis, încearcă să scoți aplicatorul și să îl inversezi. Așa vei avea unul nou.

4. Împachetează-ți hainele cum trebuie

Poate fi foarte enervant să-ți cauți dimineața hainele pe care să le porți în ziua respectivă. Împachetează-ți hainele ca în imagine și vei vedea imediat ce ai la dispoziție, iar dulapul tău va fi mult mai ordonat.

5. Aplicarea conturului

Dacă ai impresia că e prea complicat să îți conturezi fața, ia-ți două creioane, unul mai deschis și unul mai închis decât nuanța pielii tale. Desenează-ți două linii în zigzag pe față și îmbină-le.

6. Dacă e prea lungă cureaua

Capătul curelelor e, de multe ori, prea lung, așa că trebuie să apelăm la tot felul de trucuri. În imagine ai unul simplu – poți să îi faci un nod simplu.

7. Dacă nu ai deloc timp să te machiezi

Dacă ai întârziat cumplit și nu ai timp să te machiezi, e suficient să îți aranjezi sărâncenele. Acestea fac cu adevărat diferența.

8. Aplică parfum pe pielea hidratată

Nu trebuie să cari sticluța de parfum după tine dacă aplici mai întâi niște cremă hidratantă – sau vaselină – pe piele înainte de a te da cu pargum.

9. Nu-ți mai ține uscătorul de păr cu mâna

Atunci când ești în întârziere, e îngrozitor să stai pe loc cu foehnul în mână ca să îți usuci părul. Încearcă să găsești un loc în care să-l agăți, ca să mai poți face și altceva cât și se usucă părul.

10. Scapă rapid de coșuri

Dacă ți-a apărut un coș în cel mai nepotrivit moment, pune pe el câteva picături pentru ochii roșii. Acestea subțiază capilarele, iar coșul va dispărea cât ai bate din palme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.