10 trucuri UTILE pentru DORMITOARELE copiilor


Pentru un copil, dormitorul e întregul său univers. Poate reprezenta un castel, o navă spațială sau un ținut de basm. Din păcate, uneori e greu ca toate aceste lucruri să încapă într-o cameră mică. În plus, dacă cel mic va vrea să o reorganizeze dintr-odată? Pentru a-i ajuta pe părinți să economisească spațiu, iată o listă cu cele mai eficiente trucuri pentru un dormitor mic și un copil fericit.

Iată 10 idei foarte utile:

  1. Folosește colțurile camerei în mod creative

Acolo pot să încapă perfect o canapea, un dulap și mai multe cutii.


Această așezare e bună și pentru teme și pentru joacă.Colțurile fac camera să pară mai spațioasă și permit modele moderne.

2. Trei în unu – pat, bibliotecă și spațiu de lucru

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Astfel vei avea totul la îndemână, plus nște loc liber.

3. Un perete de tablă școlară e numai bun pentru a stimula creativitatea copilului

Și nu trebuie să îți mai faci griji că îți strică pereții.

4. Cutiile înseamnă loc pentru fiecare jucărie în parte

Pot face camera să pară stilată, fără dezordine.


O altă idee sunt coșurile de plastic pe post de rafturi.

5. Poți păstra orice în „buzunarele” de perete

Sunt perfecte pentru orice fel de jucărie.


Chiar și patul poate avea buzunare.


Plus, copiii vor avea un birou curat.

6. Găsește un loc bun pentru a depozita pantofi

Poți folosi niște buznare pe ușă.


Ai observat cât spațiu e sub patul lor?


Sau poți pune fiecare pereche de pantofi separate, ca să nu mai stea să caute așa mult ceea ce vor.

7. Concentrează-te pe cărți

Folosind coșuri de plastic, copilul tău poate avea în cameră o canapea confortabilă și o întreagă bibliotecă.


Acești „copaci” arată grozav și pot economisi mult spațiu.”

8. Adoptă strategia „Tetris” pentru dulapul copiilor.

E și o masă și un dulap


Cine spune că un dulap trebuie să fe vertical și să ajungă până la tavan?


Cutiile de plastic transparente chiar sunt cele mai bune.


Există o mini-secțiune separată pentru fiecare gen de haine.

9. Folosește podeaua ca zonă de joacă

Un covor se poate transforma într-o pistă instantaneu.

10. Pune mai mult paturi dacă ai mai mulți copii

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.